pregnyl iğnesi

evet canım adetimden 3 gün önce gördüm yani erken olabiliyor .....

hanımlar bu iğneden sonra yan etki oldu mu hiç ben iğneyi yaptıralı 13 gün geçti ve göğüslerim sanki çatlayacak uçları da top gibi oldu koltuk altından bi ağrı geliyo acayip şiştiler acaba hamilemiyim bi fikriniz var mı

canım kişiden kişiye degişiyor ama iğneyi yaptırdıktan sonra 12. günü kanda tahlil yaptırabiliirsin genelde bu şikayetler görülüyor belki seninki hamilelikten olabilir inşallah canım............

aynen benimde 10 gün oldu çok fena şişti acıyor neyin nesi anlamadım valla

aynen benimde 10 gün oldu ama çok fena acıyor neyin nesi anlamadım

adet oldum(( malesef tekrar aynı şeyler beni bekliyo klomene başladım cumartesi doktora gidecem hakkımızda hayırlısı olsun

Merhaba Arkadaslar,

ben Qatardan Sevda araniza yeni katildim. Nisanda ilk kez Pregnyl ignesi vuruldum ve tutmadi. Ikinci ignemi Mayisda ankarada tatildeyken vuruldum. Ankaradaki doktorum yumurtanin olmadigini ve tutma sansi olmadigini soyledi. Qatara geri dondum ve bir daha pregnyl ignesi vurulmamaya karar vermistim ki, adetim 10 gun gecikti. Ben hava degisiminden geciktigini dusunurken , gogus agrisi siskinlik uykusuzluk basladi. Test yaptik ve pozitif cikti. Suanda 6.5 haftalik hamileyim ve bebegimin kalp atisinida duyduk. Benim demek istedigim su, ankaradaki doktor yumurtan var deseydi kendimi kasacaktim ve muhtemelen yine tutmiyacakti, anladim ki ben kendimi kasmadigim icin hamile kaldim. Nisanda kendimden o kadar emindim ki hamile olacagim diye ama olmadi. Lutfen kendinisi kasmayin olmazsa olmaz deyin ve kendinizi sartlandirmayin. Dilerim hepiniz mutlu haberler alirsiniz en kisa zamanda......

bende 2 gün önce vurundum.şimdilik bi şikayetim yok arada kasık sancım oluyo ama o iğneden mi yoksa yumurtalar çatlamaya başladı ondanmı bilemiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…