Gebeliğe Hazırlık pregesteron değeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

1meyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2017
605
496
23
pregesteron değeri için 11.70 nasıl bir değer.. Bu değerden ne anlamalıyım

sana mesaj attım canım.

Ohoo aradığım konu, bugün bende yaptırdım çatlatma ignesinden tam bir hafta sonra yapıldı yumurtalarim çatlamis(4)olgun yumurtam vardı. Progesteron değerim 26,67cikti doktor çok iyi dedi bekliyorum. Seninde 11 iyiymiş canım .10 üstü iyiymiş

Çok yumurta olunca yüksek çıkabiliyor. Benim 24.69 çıkmıştı. Doktora sordum büyük ihtimalle gebelik var ama kesin bişey söyleyemeyiz demişti. 4-5 gün sonra da hamile olduğumu öğrendim. İnşallah seninki de hamilelikten yükselmiştir yumurta sayısından değil.

Gerçekten mi? Doktor hamilelikle ilgili bişi demedi yorum yapamayız sadece yumurta kalitesiyle catlamayla ilgili yorum yaparız dedi. Çok iyi dedi. Yumurta sayımi biliyirdu o konuda bişi demedi

Çatlatma iğnesi vurulali tam bir hafta oldu inşallah haftaya bende pozitif sonuç alırım

Senin yumurtan tek miydi ve e2 diye bu değer var doktor onada bakmis 550 gibi bişi çıkmış bu nedir

e2 adetimin 23.gunu 550idi canım. Adetimin 3.gunu 47 idi. E2 değeri neyi gosteriyor. Şimdiden teseteşekkü
E2 östrojen hormonu. Yumurtlamayı sağlıyor. Düşüklüğünde ve yüksekliğinde yumurta kalitesiz oluyor ya da yeterli büyüklüğe ulaşmıyor. Ama 47 iyi bi değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…