Prefabrik ev

nar

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2008
1.895
7
merhabalar malum kiracılık zor iş tek memur maaşı ilede ev almak bir hayal bizim marmara eeğlisinde bir arsamız var uzun zamandır oraya bi prefabrik ev yaptırmayı düşünüyoruz sanırım ilkbaharda faaliyete geçicez allahın izniyle tabi çok seviniyorum sonunda bizimde bir evimiz olcak prefabrikler hakkında bilgisi oolan oturan varsa düşüncelerini alabilirmiyima.s.

merhabalar malum kiracılık zor iş tek memur maaşı ilede ev almak bir hayal bizim marmara eeğlisinde bir arsamız var uzun zamandır oraya bi prefabrik ev yaptırmayı düşünüyoruz sanırım ilkbaharda faaliyete geçicez allahın izniyle tabi çok seviniyorum sonunda bizimde bir evimiz olcak prefabrikler hakkında bilgisi oolan oturan varsa düşüncelerini alabilirmiyima.s.

bizim yazlığımız öyle prefabrik

bir günde yapıldı
mutfağını istediğimiz gibi sonra biz kendimiz yaptırdık, banyosunu da.
çok da güzel.. çok da sağlam
hiç tereddüdünüz olmasın bence
hem daha uygun hem sağlam hem daha güzel görünüş itibariyle

memnunuz biz...

Aman aman iyici bir araştırın ama prefabrik satan yerleri ankaradaki prefabrikçiler olmasında canınız yanmasın aman diyim 5 fazla verin güvenli ve sağlam bir firmaya yaptırın

Aman aman iyici bir araştırın ama prefabrik satan yerleri ankaradaki prefabrikçiler olmasında canınız yanmasın aman diyim 5 fazla verin güvenli ve sağlam bir firmaya yaptırın
sizin canınızı yaktılarmı yoksa niye öle dediniz kibenneyaptımki

aslında çok güzel fikir...
ama temelini nasıl oluşturuyorlar o evlerin ...
depremde sorun olmaz,hatta iyi bile olur ama sel de ve hortum vs de uçup giderse korkusu olmaz mı..
bunun için alınan önlemler var mı ..iyice araştırmak gerek..
her yönden korunaklı ise süper ...

cnm ben o civarlarda emlakçılık yapıyorum.
prefabrik hakkında da yardımcı olurum isterseniz o fiyatta betonerme inşaatta yaptırablirsiniz.(inşaatçılıkta yaptrıyrm uygun fiyatlarda ya da taksitli seçeneklerde)
düşünürseniz mesaj atın.yardımcı olurum

aslında çok güzel fikir...
ama temelini nasıl oluşturuyorlar o evlerin ...
depremde sorun olmaz,hatta iyi bile olur ama sel de ve hortum vs de uçup giderse korkusu olmaz mı..
bunun için alınan önlemler var mı ..iyice araştırmak gerek..
her yönden korunaklı ise süper ...
temel için beton atıyorsun bildiğim kadarıyla sonra onlar gelip evi yapıyor .arsa dere yatağında değilse ve yüksekteyse risk yok bence ama yatırım amaçlı olmaz heralde sadece kendi yuvan olur pek ikinci eli olmuyor sanırım

X