Merhabalar 30 haftalık 23 nisan 2019 da gebelik zehirlenmesi (Preeklampsi) sebebi ile doğum yaptım. Ve kızımı kaybettim. Daha sonra 7 haftalık şubat ayında üzüm gebeliği (mol gebelik) denildi ve kürtaj oldum..
8 ay olmuş hgc değerim 0.26 şuan..
Mol gebelik geçirip ne zaman sonra gebe kaldınız? Ve ikisini aynı anda geçirenler var mı?
Mol gebelikten sonra doktorlar aslında karar veriyor kontrollerde yapıp yapmamaniza . Tekrarlama olasılığı aynı yıl içinde yüksek olabiliyor.
Gebelik zehirlenmesi teşhisi konunca takip yapıyorlar ve risk artınca bebeğin sezeryanla dogumunu gerçekleştiriyorlar diye biliyordum. Sizin preeklemsi ilk ne zaman teşhis edilmişti. ?
Merhabalar 30 haftalık 23 nisan 2019 da gebelik zehirlenmesi (Preeklampsi) sebebi ile doğum yaptım. Ve kızımı kaybettim. Daha sonra 7 haftalık şubat ayında üzüm gebeliği (mol gebelik) denildi ve kürtaj oldum..
8 ay olmuş hgc değerim 0.26 şuan..
Mol gebelik geçirip ne zaman sonra gebe kaldınız? Ve ikisini aynı anda geçirenler var mı?
bende temmuz ayında mol gebelik geçirdim kardeşim .. 1 sene yasak dediler hiçbir sorun olmasa bile 1 sene kesinlikle yasak dediler senin bitmiş neredeyse benim daha çok var
Bende gebelik zehirlenmesi gecirdim 1 ay oldu 26. Haftada acil sezeryan karari alindi. Sat a gore 22. haftada kaldi. Kuvezde yasayamadi bebegim.en az 1yil gebelik yok dedi dr.
Bende gebelik zehirlenmesi gecirdim 1 ay oldu 26. Haftada acil sezeryan karari alindi. Sat a gore 22. haftada kaldi. Kuvezde yasayamadi bebegim.en az 1yil gebelik yok dedi dr.