• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Preeklampsi ve Mol gebelik..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Skry3737

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
4
0
1
33
Merhabalar 30 haftalık 23 nisan 2019 da gebelik zehirlenmesi (Preeklampsi) sebebi ile doğum yaptım. Ve kızımı kaybettim. Daha sonra 7 haftalık şubat ayında üzüm gebeliği (mol gebelik) denildi ve kürtaj oldum..
8 ay olmuş hgc değerim 0.26 şuan..
Mol gebelik geçirip ne zaman sonra gebe kaldınız? Ve ikisini aynı anda geçirenler var mı?

Mol gebelikten sonra doktorlar aslında karar veriyor kontrollerde yapıp yapmamaniza . Tekrarlama olasılığı aynı yıl içinde yüksek olabiliyor.

Gebelik zehirlenmesi teşhisi konunca takip yapıyorlar ve risk artınca bebeğin sezeryanla dogumunu gerçekleştiriyorlar diye biliyordum. Sizin preeklemsi ilk ne zaman teşhis edilmişti. ?

Merhabalar 30 haftalık 23 nisan 2019 da gebelik zehirlenmesi (Preeklampsi) sebebi ile doğum yaptım. Ve kızımı kaybettim. Daha sonra 7 haftalık şubat ayında üzüm gebeliği (mol gebelik) denildi ve kürtaj oldum..
8 ay olmuş hgc değerim 0.26 şuan..
Mol gebelik geçirip ne zaman sonra gebe kaldınız? Ve ikisini aynı anda geçirenler var mı?
bende temmuz ayında mol gebelik geçirdim kardeşim .. 1 sene yasak dediler hiçbir sorun olmasa bile 1 sene kesinlikle yasak dediler senin bitmiş neredeyse benim daha çok var :(

Bende gebelik zehirlenmesi gecirdim 1 ay oldu 26. Haftada acil sezeryan karari alindi. Sat a gore 22. haftada kaldi. Kuvezde yasayamadi bebegim.en az 1yil gebelik yok dedi dr.

Back