Preeklampsi Korkuyorum 😭😭

Tez zamanda kavusureunuz Inşallah kız mo oldu Erkek mi adını ne koydunuz Keyifler yerindedir inşallah
Aammiiinnnn canım inşaALLAH.. ❤ erkek canım ismini daha koyamadık ona bir türlü fırsat bulamadık

Koyarsınız nasılsa Varmı gelişme Cıktınız mı hastaneden.. Ndir durumlar:..
Ben çktm canm ama oğlum çkmadı süt sağıp götürüyoruz çkmasnı bekliyoruz öyle.. İnsanın elnin kolunun bağlı olması ne zor.. Birde ilk evlat akıl fikir hep onda...Rabbim bütün evlatları ailelerne bağışlasın..

Sütun varmis ne sevindim anlatamam .. Geçecek bugünlerde Allah ın izniyle .. Sabır inşallah Benimde ilk gebeligim çok iyi anlıyorum Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah

Canım geçmiş olsun öncelikle. Görümcem iki çocuğunda da preeklampsi yaşadı ikisini de erken doğurdu. Maşallah çocuklar tosuncuk gibi görümcemin de sezaryen sonrası iyileşmesi biraz uzun sürdü su an o da iyi. Kontrollerini düzenli yaptır bol bol da dua et. Her şey çok güzel olacak inşallah

Sütun varmis ne sevindim anlatamam .. Geçecek bugünlerde Allah ın izniyle .. Sabır inşallah Benimde ilk gebeligim çok iyi anlıyorum Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah
Aamiiiinnnnnn inşaALLAH.. Eltim sağolsun açtı göğüslerimi çok gelmese de enazından anne sütünden de içebiliyor oğlum.. Aman kuzum her hafta mutlaka tahlil yaptır hergün tansiyonunu ölçtür.. Ben 10 gün önce tahlillerim.temizken.10 gün sonra zehirlenmeye başlamışım birden çıktı değerlerim.. Sağlık ocağına gitmeyip.2.hafta daha kontrol için bekleseydim halimiz ne olurdu bilmiyorum.. Dikkat et kendine de bebişine de.. Rabbim zamanında sağlıklı bir şekildi nasip etsin evladını kucağına

Oyy maşaALLAH. Rabbim hiçbir.anneye yaşatmasın evlat acısı ❤ Bu söylediğiniz o kadar rahatlatıyor ki beni.anlatamam...

Benim doktorum sıkı takip ediyor Dediğiniz gibi biseyle karşılaşmayiz inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsub

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…