- 21 Şubat 2023
- 7
- 3
- 42
- Konu Sahibi hayalperestim82
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 gundur forumdaki bütün preeklampsi başlıklı konuları okudum fakat soruma bir yanıt alamadım, suan çok hassas bir durumdayım 5 dakikam 5 dakikami tutmuyor ağlama krizleri sıkıntım büyük, 2002 yılında 36 haftalik gebeyken şiddetli kol ve bacak ağrıları yüzünden hastaneye gittim yatisim yapildi ve 10 gün sonra kizimi suni savcıyla normal doğum yaparak dunyaya getirdim 2.250 gramdi herhangi sorunu yoktu, 1 hafta kadarda doğum sonrası dahiliye bölümünde yattim, aradan 7 sene sonra oğluma hamile kaldığımı ogrendim, 25 haftalikken sezeryanla doğum yaptım malesef yaşamadı, çok zordu 1 yıl uzuntusunden kendimi toparlayamadım, o doğumunda preeklampsi adı ile tanıştım oysaki ilk gebeligimde kimse bana preeklampsi den bahsetmemisti simdi düşündüğümde ilk gebeligimde preeklampsi yaşamış olduğumu anliorm, ve 12 yıl geçti üzerinden hayatımda çok şey degisti, eşimden boşandıktan ve 1 sene önce yeniden bir aile kurdum ve korunduğum halde suan 6 haftalik gebe olduğumu ogrendim bu preeklampsi denen hastalik okdr yıl geçmesine rağmen hala cozulebilmis degil, 3 ayrı kadjn doğum uzmanına ve çok iyi bir perinatoloji uzmanına gittim ve bir türlü karar alamadım hepside aynı şeyleri söyledi durdu, 40 yaşındayım artık iki preeklampsi gecmisim var ve ben aşırı korkuyorm yıllarca hep bir cocugum daha olsun istedim ve hiç bir zaman cesaret edemedim şuanda edemiyorum lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım
Son düzenleme: