- 23 Haziran 2022
- 17
- 4
- 31
-
- Konu Sahibi eksikgazel
Devlet yapmıyor canım ben özelde yaptırdım sonuç pozitif çıktı doktorum ona göre tedavi planlayacak artıkMerhaba ben 3 aşılama 3 tüp bebek denedim
Sadece 1 tane 5. Gün embriyosu tutundu inrtralipid serum kullandım yani başığıklık düzenleyici fazlaysa baskılayıcı düşükse yükseltici. Serumu bir kaç gün yapmadığımda düşük yaptım kalbi atmadı operasyonla aldılar.
Bu son transferde serum kullanmadım hiç tutunma olmadı
Yerleşme gibi pembe kanama oluyor sonra bir kaç saatte adete dönüyor. Vücut yabancı madde olarak görüyor olabilir dediler nk hücre paneli testi yapıcam devlet yapıyor mu bilmiyorum.
1mg prograf mı prednol mü kullanmak gerekir hangisi iyi . Doktorum yanaşmıyor ameliyat edelim miyom var diyor ama ben eminim bağışıklığım izin vermiyor saldırıyor bebeğe. Bilgisi olan yardım edebilir mi
Merhaba canım. devlet hastaneleri maalesef yapmıyor. özel lab. ( nk hücre paneli ve th1/th2 oranı ) baktırmanı tavsiye ederim. ben kadıköyde nk hücre panelini 5000 tl ye baktırdım. ekte içeriğini koyuyorum. 1-2 güne çıkacak inşallah. th1/th2 yaptırmadım. doktorum bu sonuca göre isteyecek diye anladım.Merhaba ben 3 aşılama 3 tüp bebek denedim
Sadece 1 tane 5. Gün embriyosu tutundu inrtralipid serum kullandım yani başığıklık düzenleyici fazlaysa baskılayıcı düşükse yükseltici. Serumu bir kaç gün yapmadığımda düşük yaptım kalbi atmadı operasyonla aldılar.
Yerleşme gibi pembe kanama oluyor sonra bir kaç saatte adete dönüyor. Vücut yabancı madde olarak görüyor olabilir dediler nk hücre paneli testi yapıcam devlet yapıyor mu bilmiyorum.
1mg prograf mı prednol mü kullanmak gerekir hangisi iyi . Doktorum yanaşmıyor ameliyat edelim miyom var diyor ama ben eminim bağışıklığım izin vermiyor saldırıyor bebeğe. Bilgisi olan yardım edebilir mi
Devlet yapmıyor canım ben özelde yaptırdım sonuç pozitif çıktı doktorum ona göre tedavi planlayacak artık
KADIKÖY - İSTANBUL LAB. - 5000 TL - NK HÜCRE PANELİMerhaba ben 3 aşılama 3 tüp bebek denedim
OTOÜMMİN BİR HASTALIĞINIZ VAR MI , HAŞİMATO GİBİ :) ANA İSİMLİ BİR TEST VAR. O TEST POZİTİF ÇIKARSA, OTOÜMMİN BİR HASTALIĞINIZIN OLDUGU ANLAŞILIR. AMA HANGİ HASTALIK OLDUGUNU SÖYLEMEZ. BEN YAPTIM POZİTİF ÇIKTI. ZATEN HAŞİMATO OLDUGUMU BİLİYORDUM. OTOÜMMİN HASTALIĞI OLAN İNSANLARIN NK HÜCRE PANELİNDE SIKINTILARIN OLMASI DAHA YÜKSEK. BİLGİNİZ OLSUN.Merhaba ben 3 aşılama 3 tüp bebek denedim
Koldan kan alarak cd 56 ya baktılar sadece bu çıktı sonuçMerhaba canım. devlet hastaneleri maalesef yapmıyor. özel lab. ( nk hücre paneli ve th1/th2 oranı ) baktırmanı tavsiye ederim. ben kadıköyde nk hücre panelini 5000 tl ye baktırdım. ekte içeriğini koyuyorum. 1-2 güne çıkacak inşallah. th1/th2 yaptırmadım. doktorum bu sonuca göre isteyecek diye anladım.
Ana testim negatif çıktı sağolun yorumunuz içinOTOÜMMİN BİR HASTALIĞINIZ VAR MI , HAŞİMATO GİBİ :) ANA İSİMLİ BİR TEST VAR. O TEST POZİTİF ÇIKARSA, OTOÜMMİN BİR HASTALIĞINIZIN OLDUGU ANLAŞILIR. AMA HANGİ HASTALIK OLDUGUNU SÖYLEMEZ. BEN YAPTIM POZİTİF ÇIKTI. ZATEN HAŞİMATO OLDUGUMU BİLİYORDUM. OTOÜMMİN HASTALIĞI OLAN İNSANLARIN NK HÜCRE PANELİNDE SIKINTILARIN OLMASI DAHA YÜKSEK. BİLGİNİZ OLSUN.
Sebebi bilinmiyor diyorlar bize benim de genetiğe giden sağlam gelen intralipidle tutundu ama üç dört gün vurulmadım serumla kan sulandırıcıyı kanamam başladı vicdan azabı yaşadım çok üzüldümBenimde otoimmun hastalığım var.
Prenol ve interlipid tedavisiyle tüp bebek sonuç verdi. Bir oğlum oldu.
Sonraki transferler (kardeş için) malasef tutmadi.
Sebebi bilinmiyor diyorlar bize benim de genetiğe giden sağlam gelen intralipidle tutundu ama üç dört gün vurulmadım serumla kan sulandırıcıyı kanamam başladı vicdan azabı yaşadım çok üzüldüm
Değeriniz sinir içinde ama bi yazıda 9 ustu gebelik için risk barındırır yazıyordu. Doktorunuz daha iyi değerlendirir.Koldan kan alarak cd 56 ya baktılar sadece bu çıktı sonuç
Ana testim de negatif çıktı lupus ta negatif çıktı ne izin vermiyor vücudumda onu anlayamıyorum ve bilmiyorum doktorlar da bişey demiyorlarDoktorlar otoimmun hastalığı sebep olarak görmüyorlar malasef. Daha çok deneme amaçlı prednol/interlipid tedavisi yapiyorlar. Lütfen üzülmeyin ve kendinizi suclamayin.
İnşallah birdaha yaşamazsınız ama düşüğün serumla alakali olduğunu sanmıyorum.
Hangi doktora gitmiştiniz sizBenimde otoimmun hastalığım var.
Prenol ve interlipid tedavisiyle tüp bebek sonuç verdi. Bir oğlum oldu.
Sonraki transferler (kardeş için) malasef tutmadi.
Gebelik isteği için, doktoruma ilk gittiğimde orada bir kadınla tanıştım. Kadın 5 tane tüp bebek sureci geçirmiş. Ve ya gebelik olmamış yada dusukle sonuçlanmış. Kadının bağışıklığı yüksek yani cd56 değeri yüksek. Bunun için transferden bir gün önce makrofaj iğnesi vurulmus. Sonraki haftalarda intralipid serum,verilerek gebeliği sürdürülmus.Ana testim negatif çıktı sağolun yorumunuz için
Hangi doktora gitmiştiniz siz
Pozitif olarak değer kaç çıktı acaba geçmiş olsun nasıl bir tedavi uygulayacak bana da söyler misiniz acaba rica etsemDevlet yapmıyor canım ben özelde yaptırdım sonuç pozitif çıktı doktorum ona göre tedavi planlayacak artık
Değerden tam anlamıyorum canım yüzde 65 yüzde 35 bişeyler yazıyor tedavi planlamadık henüz nasıl bi yol izleyeceğm bilmiyorumPozitif olarak değer kaç çıktı acaba geçmiş olsun nasıl bir tedavi uygulayacak bana da söyler misiniz acaba rica etsem
Benden bu testi istemediFlow sitometri kır testini doktorunuz ne zaman yaptırmanız söyledi. Regl belli günleri mi yaptırmak gerek, regl den sonraki günler mi yaptırmak gerek. :)