• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Predictor gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

crosword

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.107
329
648
Adet gunum yarın.2 gundur ovulasyon cok koyu normal gebelik testi negatifti.predictor early ile gun içinde test yaptım 3 dakka içinde belli belirsiz 2.çizgi cıktı.aksam bi daha yaptım aynı cok silik cizgi hemen cıktı.ama bgun benim regl baslangcı gbi kanama var.bu markada boyle yanlış sonuç goren oldu mu

Adet gunum yarın.2 gundur ovulasyon cok koyu normal gebelik testi negatifti.predictor early ile gun içinde test yaptım 3 dakka içinde belli belirsiz 2.çizgi cıktı.aksam bi daha yaptım aynı cok silik cizgi hemen cıktı.ama bgun benim regl baslangcı gbi kanama var.bu markada boyle yanlış sonuç goren oldu mu
Canım ben yapmadım o marka ama arkadaşım yaptı 2 gün önce onunda aynı senin gibi 2 dk da çıktı normal testler negatif

Ben de predictor ile yapmıştım. 1 gün kala pozitif doğru sonuç vermişti ama bende netti.

Kızlar meraba konuyu ararken buldum yanlış yere yazmıyorum inş. Sizce gebelik varmı bugün günümdü

Eklentiler

• 20200520_215604.jpg
    20200520_215604.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 37
Bende aynı canım ovulasyon testi belirgin çıkıyor laboquik erken gebelik testi negatif. Bu ay ki yumurtlamamda gecti ymurtluyorda olamam. Anlamadim. bat gecerse eğer kan testi verecegim idrar testine güven olmuyor. Defalarca negatif görüp kan testiylr hamilr olduğunu goren var.

Moralini bozmak zerre kadar istemiyorum ama predictorda hemen hemen yapar yapmaz çıkan ikinci silik çizgisi sonrası hamile değildim. Yanılma payları azda olsa var . Başka markayla yarın tekrar dene yada kan ver canım inşallah hamilesindir

Benim olmadı ama belki yerleşme kanamasıdır

Kasette böyle sonuç görünce hemen predictor yapmıştım. Hemde 6 gün vardı adetime ben yanıldığını görmedim duymadım

Eklentiler

• 911322B2-D853-4048-A45D-3E7F0CF81649.jpeg
    911322B2-D853-4048-A45D-3E7F0CF81649.jpeg
    63,3 KB · Görüntüleme: 39
  • 34AE6081-5832-439C-9C55-9356C6DBA54B.jpeg
    34AE6081-5832-439C-9C55-9356C6DBA54B.jpeg
    107 KB · Görüntüleme: 40
Back