• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

predictor gebelik testi ve üstüne görme şüphesi lütfen acil yardım!! =(

SmthngSmthng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
2.230
798
63
kızlar merhaba nolur bana yardım edin. bu ay adetimi üstüne görme olarak yaşadığımı düşünüyorum. çünkü hem adetim 4 gün geç geldi hemde çok az sürdü 2 gün bile değil lekelenme şeklinde. ben de predictor erken gebelik testi aldım. mantıken üstüne gördüysem şu an yapsam yani sabahın ilk idrarıyla hamile olduğum için direk gözükücektir değil mi? ya da talimatında yazdığı gibi yine de beklenen adet tarihimden 4 gün önce mi yapmalıyım bilemedim bana bir fikir veren olur mu???

ben de karıştırdım üstüne görmemi yaşıyorum yoksa adet mi. 1 haftadır bakmadığım site yok. adetimden 1 hafta önce oldum.sancısız falan. lekelenme gibi

yani genelde daha az sürüp kıvamı daha farklı olunca üstüne görme olabiliyormuş ama bakalım ben yarın sabah cesaret edip yapacağım testi. sonuçta üstüne gördüysem çoktan döllenme olmuş bebişte yerleşmiştir yani testte çıkması gerekir diye düşünüyorum. sonuç (-) çıkarsa da artık yeni seneye bırakacağım umutlarımı =) ama yine de inşalla hamişizdir diye de geçirmeden edemiyorum içimden =)

inşallah hamişizdir ))) ben de yarın doktora gidicem. internetde okudum eğer adet farklı olursa doktora görünmek lazımmış

ikinci çizgi silik çıktı =) doktora gittim kan verdim bakalım sonuçlar 1den sonra çıkıcak ama silik çıktığı için henüz daha yeni başlangıç olabilir dedi sonuca göre 2 gün sonra tekrar çağırabilirim dedi şimdi kolaysa geçsin bakalım bu 1.3-2 saat =)

ikinci çizgi silik çıktı =) doktora gittim kan verdim bakalım sonuçlar 1den sonra çıkıcak ama silik çıktığı için henüz daha yeni başlangıç olabilir dedi sonuca göre 2 gün sonra tekrar çağırabilirim dedi şimdi kolaysa geçsin bakalım bu 1.3-2 saat =)
cok mu silikti foto koyabiliyosan koy cnm bakalım bnmde sliktii

resimde çok belli olmuyor ama gönderiyorum yine de

Eklentiler

• 20141111_123846.jpg
    20141111_123846.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 817
ekledigin resimde ben goryorum silik çizgiyi çok silik olsa resimde belirtmezdi sankim
hamilesin galiba
tebrikler simdiden : )

malesef yanlış alarm çıktı =( kan testi (-) artık umutlar kaldı yeni yıla =) hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için.

Back