predictor gebelik testi hakkında

ozed_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
478
58
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun ben pco luyum ve ortalama 3 bucuk aydır glucophage kullaniyorum adetlerim 34-35 gunde oluyordu bugun 12 gün geçti hala adet olmadım ama kiloda veriyorum 18 kilo verdim ve predictor aldım ama tek çizgi çıktı tam adet donemimde 2 defa pembemsi akinti geldi fakat bugün tek cizgiyi görünce çok üzüldüm predictor hata vermiş olabilir mi bu sitede guvenmeyin diye yazanlarda olmuş ne yapayım sizce

Prodictor bana kac defa hamile olmadigim halde hamilesiniz die cift cizgi verdikten sonra guvenim kalmadi ben ucuz testle tam 4 gun kala cift cizgi gordum o yuzden prodictor early yada duz prodictore guvenmiyorumm bence ucuz test al derim

Allah bebeğini kucağına sapasağlam almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah. Evet başka bir test daha alayım baska marka yada kan testi yaptirayim. Cevap yazdığın için teşekkür ederim.

Allah bebeğini kucağına sapasağlam almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah. Evet başka bir test daha alayım baska marka yada kan testi yaptirayim. Cevap yazdığın için teşekkür ederim.

Amin canim duan icin allah razi olsun tek bir teste bagli kalma umarim istedigin. Sonucu alirsin :)

Prodictor bana kac defa hamile olmadigim halde hamilesiniz die cift cizgi verdikten sonra guvenim kalmadi ben ucuz testle tam 4 gun kala cift cizgi gordum o yuzden prodictor early yada duz prodictore guvenmiyorumm bence ucuz test al derim
ay bende o testı aldım ıkı gun sonra yapmam lazım sımdı butun guvenım sarsıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…