- 7 Haziran 2022
- 276
- 498
- 23
- 24
Adet tarihim en son ekimin ilk haftasıydı. Geçti adet tarihim zaten düzenli bir adetim yok son 2 senedir. Ama bu şekilde çıkınca sizlere danışmak istedim kuruma çizgisi olabilir mi di
Hmm tamam canım hayırlısı olsun hakkımız da inşallah gebeyizdirAdet tarihim en son ekimin ilk haftasıydı. Geçti adet tarihim zaten düzenli bir adetim yok son 2 senedir. Ama bu şekilde çıkınca sizlere danışmak istedim kuruma çizgisi olabilir mi diye
Su damlattım 6-7 damla kadar baya da beklemiş hali bu ama yaklaşık 1,5 saat kadar çizgi yok olmadı.Canım idrar damlattigin yere su damlat Bi kaç damla
Şuan hafif silik gözüküyor var gibi canım ama adet gününden 1 gün sonra erken gebelik testi yap bence ben öyle yapmayı düşünüyorum canımSu damlattım 6-7 damla kadar baya da beklemiş hali bu ama yaklaşık 1,5 saat kadar çizgi yok olmadı.
Bence geçti demistin diye hatırlıyorum düzensiz diye erken gebelik testi ilk idrarla yap onda daha belirgin çıkarsa vardır kan verirsin biran önceSu damlattım 6-7 damla kadar baya da beklemiş hali bu ama yaklaşık 1,5 saat kadar çizgi yok olmadı.
Evet öyle yapıcam hayırlısı olsun isteyen herkese nasip olsun inşallahBence geçti demistin diye hatırlıyorum düzensiz diye erken gebelik testi ilk idrarla yap onda daha belirgin çıkarsa vardır kan verirsin biran önce
Erken gebelik testi yapmıştım bir hafta kadar önce resimi var hatta konunun en başında onda da silik çıkmıştı anlamadım gerçekten niye böyle çıkıyorŞuan hafif silik gözüküyor var gibi canım ama adet gününden 1 gün sonra erken gebelik testi yap bence ben öyle yapmayı düşünüyorum canım
Amin inşallah canımEvet öyle yapıcam hayırlısı olsun isteyen herkese nasip olsun inşallah
Daha çok erken demekki canım kan ver biran önce güzel haberlerle geliriz inşallah Allah izin verirseErken gebelik testi yapmıştım bir hafta kadar önce resimi var hatta konunun en başında onda da silik çıkmıştı anlamadım gerçekten niye böyle çıkıyor
Merhaba adetime 5 gün var erken gebelik testi yapıp duruyorum cok hayali çizgi çıkıyor hep.az önce tekrardan yaptım yine cok dikkatli bakınca belli olan hayali cizgi.bir hafta önce kan tahlili beta 0,45 di suan 5 günüm var beta yükselmiş olabilir miMerhaba ben embryo ve embrioni kök hücre uzmanı araştırmacı doktor Senem. Adetiniz düzensiz hangi gün aralıkları oluyor? Beklediğiniz tarih gecikti mi? kaç gün gecikti? Testinizi gecikme tarihinizden en az 7 gün sonra yapmanızı öneririm. Embryo implantasyonu ,anneye tutunma, adet gününüzden bir-3 gün önce olur. Adet gecikmeniz ile embryo daha yeni yeni ortamına adapte olarak gelişmeye başlar ve hormonu üretmeye başlar. Artık beta HCG hormonu 3 günde bir artış gösterir. İdrara geçişi ve net sonucu adet gecikmenizden sonra almaya başlarsınız. Düşünün ilk hafta 5 mIU ile başlıyor, kan testi ile tesbit ediliyor. HCG homojen de değil başka tipleri var ve bazen erken idrar testi bu tipleri yakalayamıyor.(2.5 mIU yakalayabiliyoruz ancak içerisi çok karışık 1 mIU bir alt tip beta HCG, 2 mIU başka, 2 mIU başka, hop false negatif boşuna üzülmeyin) Bu sebeple hep önerim sabırsız iseniz adet gecikmenizden 7 gün sonra, ben dayanırım diyorsanız 10-12 gün sonra.
Bir de ışığa tutun, 3 dakikadan itibaren sonuç geliyor, ışığa tutun. Silik gelirse 3. dakika doktorunuz ile işbirliğine hemen geçin. 5 dakikayı geçen her testi atın. Herşeyin en güzelini dilerim.
Canim bakar mısın sence varmiDaha çok erken demekki canım kan ver biran önce güzel haberlerle geliriz inşallah Allah izin verirse
Var gibi canım silik erken daha demekki adet günün geçtimi canımCanim bakar mısın sence varmi
Adet gününüz gelsin, 3 gün daha sabrederek bir test yapalım. Hayalet çizgi olmadan sonuç almak daha iyi gelir size. genelde 10-12 gün gecikince yapın diyorum ancak sizlere de hakveriyorum. Beklemek çok zor. Kan testi gecikmeden 3 gün sonra, idrar testi en erken 7 gün- en geç 14 gün sonra diyorum ancak size demeyeceğim:) 5+3 8 gün geçsin Haftaya Cuma yapın. Müjdeli haberleriniz olsunMerhaba adetime 5 gün var erken gebelik testi yapıp duruyorum cok hayali çizgi çıkıyor hep.az önce tekrardan yaptım yine cok dikkatli bakınca belli olan hayali cizgi.bir hafta önce kan tahlili beta 0,45 di suan 5 günüm var beta yükselmiş olabilir mi
Canim ben tez canlılık yapıp bir hafta önce kan verdim 0,45 cikti.sonra erken gebelik testlerine kafayı taktım yapıyorum habire hayali çizgi görüyorum bana mi öyle geliyor acaba dedim.eylul ayında ilk hamileliğim di karnimda öldü kürtajla aldılar.kurtaj sonrası 26, günde olmaya başladım.normal de 28 gün yani adetime ya 4 ya 5 gün varVar gibi canım silik erken daha demekki adet günün geçtimi canım
Bazen kullanılan hormon ilaçları ve idrar yolu enfeksiyonları bu soruna yol açabilir. Adet gecikmesinden 2-3 gün önce yapılan testlerin %12-15 yanılma oranı var. Gecikme ile birlikte hele belirli oranda gecikme sağlayarak yaptığınız test size tam sonucu verir. Örneğin ben gecikmeden 2 hafta sonra kan testi yapardım. O güne kadar kafamı takmaz ancak bebeğim olacakmış gibi de beslenip hareket ederdim. Böylece implantasyonun sağlıklı olduğunu idrar testi ile kanıtlar sonra doktorumu arar ona da kan testi ve muayene için başvururdum.Erken gebelik testi yapmıştım bir hafta kadar önce resimi var hatta konunun en başında onda da silik çıkmıştı anlamadım gerçekten niye böyle çıkıyor
Canım o zaman 3 4 gün daha sabret erken gebelik testi yap daha belirgin çıkacaktır hayali çizgi var duruyor şuan bitanemCanim ben tez canlılık yapıp bir hafta önce kan verdim 0,45 cikti.sonra erken gebelik testlerine kafayı taktım yapıyorum habire hayali çizgi görüyorum bana mi öyle geliyor acaba dedim.eylul ayında ilk hamileliğim di karnimda öldü kürtajla aldılar.kurtaj sonrası 26, günde olmaya başladım.normal de 28 gün yani adetime ya 4 ya 5 gün var
Cok teşekkür ederim.ilk gebeliğim Eylül ayinda kaybettim kalbi durdu 7. Haftada o yuzden 3 ay olacak ama atlatamadim sanırım.kurtaj sonrası patoloji temiz çıktı sorun da yok ama kayıp yaşadım.insallah haftaya cuma müjdeli haberi vermis olurum sizeAdet gününüz gelsin, 3 gün daha sabrederek bir test yapalım. Hayalet çizgi olmadan sonuç almak daha iyi gelir size. genelde 10-12 gün gecikince yapın diyorum ancak sizlere de hakveriyorum. Beklemek çok zor. Kan testi gecikmeden 3 gün sonra, idrar testi en erken 7 gün- en geç 14 gün sonra diyorum ancak size demeyeceğim:) 5+3 8 gün geçsin Haftaya Cuma yapın. Müjdeli haberleriniz olsun
Ah sorma bir haftada 10 erken gebelik yaptım inşallah vardir.Canım o zaman 3 4 gün daha sabret erken gebelik testi yap daha belirgin çıkacaktır hayali çizgi var duruyor şuan bitanem
Kan verdiniz mi ? Bende predictorle yaptim silik cizgi cikti. Hergun yeniden yapınca koyulaşıyor.Erken gebelik testi yapmıştım bir hafta kadar önce resimi var hatta konunun en başında onda da silik çıkmıştı anlamadım gerçekten niye böyle çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?