• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor erken gebelik testi silik çizgi

nrgl35

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
46
15
18
41
Merhaba predictor erken gebelik testi yaptım sabah 4-5 dakika sonra silik bir çizgi çıktı. Baya silik ama kuruma çizgisi olması için saatler geçmesi gerekir diye düşündüm. Bu arada düzensiz bir adet geçiriyorum. En son adetim Ekim ayının ilk haftasıydı. Yorumlarsanız sevinirim.

Eklentiler

• BF936DD3-8EC6-420C-87FC-DF9325F80423.jpeg
    BF936DD3-8EC6-420C-87FC-DF9325F80423.jpeg
    33,7 KB · Görüntüleme: 1.532
  • B30764A0-426B-4DAA-B027-81330408F92F.jpeg
    B30764A0-426B-4DAA-B027-81330408F92F.jpeg
    52,4 KB · Görüntüleme: 1.748
Merhaba predictor erken gebelik testi yaptım sabah 4-5 dakika sonra silik bir çizgi çıktı. Baya silik ama kuruma çizgisi olması için saatler geçmesi gerekir diye düşündüm. Bu arada düzensiz bir adet geçiriyorum. En son adetim Ekim ayının ilk haftasıydı. Yorumlarsanız sevinirim.
Merhaba ben embryo ve embrioni kök hücre uzmanı araştırmacı doktor Senem. Adetiniz düzensiz hangi gün aralıkları oluyor? Beklediğiniz tarih gecikti mi? kaç gün gecikti? Testinizi gecikme tarihinizden en az 7 gün sonra yapmanızı öneririm. Embryo implantasyonu ,anneye tutunma, adet gününüzden bir-3 gün önce olur. Adet gecikmeniz ile embryo daha yeni yeni ortamına adapte olarak gelişmeye başlar ve hormonu üretmeye başlar. Artık beta HCG hormonu 3 günde bir artış gösterir. İdrara geçişi ve net sonucu adet gecikmenizden sonra almaya başlarsınız. Düşünün ilk hafta 5 mIU ile başlıyor, kan testi ile tesbit ediliyor. HCG homojen de değil başka tipleri var ve bazen erken idrar testi bu tipleri yakalayamıyor.(2.5 mIU yakalayabiliyoruz ancak içerisi çok karışık 1 mIU bir alt tip beta HCG, 2 mIU başka, 2 mIU başka, hop false negatif boşuna üzülmeyin) Bu sebeple hep önerim sabırsız iseniz adet gecikmenizden 7 gün sonra, ben dayanırım diyorsanız 10-12 gün sonra.
Bir de ışığa tutun, 3 dakikadan itibaren sonuç geliyor, ışığa tutun. Silik gelirse 3. dakika doktorunuz ile işbirliğine hemen geçin. 5 dakikayı geçen her testi atın. Herşeyin en güzelini dilerim.

Merhaba bu siliklikte cikan test uzerine kan vermistim 2.9 cikmisti negatif yani ama yukseliyodu sonra adetim gecikince 75 civarlari cikmisti beta. Bu test cok hassas ufacik degerleri algiliyo. Yani adet gecikmesini bekleyin dicem ama duzensiz yazmissiniz. İliski uzerinden 21 gun gectikten sonra testi tekrarlayin veya kan verin. Gonlunuze gore olsun

Merhaba ben embryo ve embrioni kök hücre uzmanı araştırmacı doktor Senem. Adetiniz düzensiz hangi gün aralıkları oluyor? Beklediğiniz tarih gecikti mi? kaç gün gecikti? Testinizi gecikme tarihinizden en az 7 gün sonra yapmanızı öneririm. Embryo implantasyonu ,anneye tutunma, adet gününüzden bir-3 gün önce olur. Adet gecikmeniz ile embryo daha yeni yeni ortamına adapte olarak gelişmeye başlar ve hormonu üretmeye başlar. Artık beta HCG hormonu 3 günde bir artış gösterir. İdrara geçişi ve net sonucu adet gecikmenizden sonra almaya başlarsınız. Düşünün ilk hafta 5 mIU ile başlıyor, kan testi ile tesbit ediliyor. HCG homojen de değil başka tipleri var ve bazen erken idrar testi bu tipleri yakalayamıyor.(2.5 mIU yakalayabiliyoruz ancak içerisi çok karışık 1 mIU bir alt tip beta HCG, 2 mIU başka, 2 mIU başka, hop false negatif boşuna üzülmeyin) Bu sebeple hep önerim sabırsız iseniz adet gecikmenizden 7 gün sonra, ben dayanırım diyorsanız 10-12 gün sonra.
Bir de ışığa tutun, 3 dakikadan itibaren sonuç geliyor, ışığa tutun. Silik gelirse 3. dakika doktorunuz ile işbirliğine hemen geçin. 5 dakikayı geçen her testi atın. Herşeyin en güzelini dilerim.
Merhaba senem hanım adetim son 2 senedir hep düzensiz 3-4 ayda bir oluyordum. En son 5 aydır olmuyordum doktor doğum kontrol hapı verdi o şekilde adet oldum. Daha sonra iki ay düzenli oldum. Ama üçüncü ay yine olmadım. Test yaptım bu şekilde çıktı. Şöyle bir şey var benim fsh testim 56 amh 0.010 e2 6.82 prolaktin 17 olarak Lh 45 çıktı. Aslında bu değerlere göre ümitlenmemem lazım ama işte yine de böyle görünce umutlandım biraz da olsa o yüzden buradaki arkadaşların yorumlarını almak istedim. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim 🙏

Merhaba bu siliklikte cikan test uzerine kan vermistim 2.9 cikmisti negatif yani ama yukseliyodu sonra adetim gecikince 75 civarlari cikmisti beta. Bu test cok hassas ufacik degerleri algiliyo. Yani adet gecikmesini bekleyin dicem ama duzensiz yazmissiniz. İliski uzerinden 21 gun gectikten sonra testi tekrarlayin veya kan verin. Gonlunuze gore olsun
İnşallahh isteyen herkesin gönlüne göre olsun 🙏teşekkürler

Ben de de varmi acaba silik çıktı adet 2 gün önce yaptım 2 dk içinde böyle çıktı 1 buçuk saat sonra bakınca kurumuş net değil bu ilk yaptığım da 2. Çizgi çok silik duruyor yardımcı olun lütfen
Evet var gozukuyor benim bu sabah bundan cok daha silik cikti erken gebelik yaptim onda cok belirgin cikti erken gebelik testi deneyin birde. Bende simdi hergun kaset testi tekrarlicam koyulasmasina bakicam

Merhaba bu sabah yaptığım test yaptıktan yaklaşık yarım saat 45 dakika sonra bu şekilde oldu. Sizce kuruma çizgisi olabilir mi?

Eklentiler

• 9E0EEA6E-3A25-47C7-BD2D-38D192AEBE23.jpeg
    9E0EEA6E-3A25-47C7-BD2D-38D192AEBE23.jpeg
    47,5 KB · Görüntüleme: 1.156
  • D6D76474-6F3B-4D20-B3AA-110405475B94.jpeg
    D6D76474-6F3B-4D20-B3AA-110405475B94.jpeg
    61,6 KB · Görüntüleme: 1.008
Kaset değil mi adet tarihine kaç gün kala yaptın canım
Adet tarihim en son ekimin ilk haftasıydı. Geçti adet tarihim zaten düzenli bir adetim yok son 2 senedir. Ama bu şekilde çıkınca sizlere danışmak istedim kuruma çizgisi olabilir mi diye

Back