Predictor early negatif sonuç alan varmı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

acr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Merhaba hanımlar, adet tarihimden 4 gün geçti.Normalde adet öncesi baş ve kas ağrılarım başlar ama hiç birini yaşamadım. Bugün test aldım ( 30 tl olmuş ya ) bide sağlık ocağına kan tahlili verdim,onu yarın alcam. Testi yaptım negatif çıktı. Ama hala adet belirtiler yok. Testi kullanıp gebe olduğu halde negatif sonuç alan varmı? Yarına kadar uyumamam sanırım Normalde bir adet düzensizliğimde yok,gebelik düşündüğüm için geçen ay DR gittim, herhangi bir problem yok dedi, aynı durumu yaşıyanınız oldumu acaba? Bide bu test adet tarihinden 6 gün öncesine kadarda yapılıyo ve %99 sonuç diyo

O test çok pahalı ya ben 4-5 liralık testle öğrendim
Bu ay mı başladınz bebek düşünmeye

Ben normal 4 liraliktan yapmistim 4. Gunde silik cizgi cikti ertesi sabah betahcg 180 cikmisti sen kani bekle test yaniltiyo olabilir herkesin bunyesi ayni reaksiyon gostermiyor ki

Valla bendede bi sorun yok adetlerimde düzenli ama benimde olmuyo gerci 2 sy önce kimyasal gebelik yasadim ama normali olmadi daha

Merhaba hanımlar, dün gece adet oldum, yani kan testine bakmayada gerek kalmadı. Geçen Sene Temmuz ayından bu yana düşünüyoruz. Kaç Defa DR gittim ama herhangi bi problem yok diyo,normalde her ay günü gününe adet olurdum ama bu ay gecikince 4 gün kesin var dedim. Kısmet bakalım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…