- 11 Ağustos 2020
- 178
- 51
- 28
- 32
- Konu Sahibi nergisss12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 gün var gözle daha net görünüyor silik değilÇok silik bir çizgi var gibi sanki regl ne zaman
Çok silik bir çizgi var gibi sanki regl ne zaman
Tekrar yüklerim hatta belki daha nettir ama ben testin yanlışlığından korkuyorumÇok silik bir çizgi var gibi sanki regl ne zaman
Bende 3 gün kala predictor ile yapmıştım daha belirgindi ama o yüzden sormuştum akşam saatinde yaptığımda böyleydi siz yarın tekrar deneyin isterseniz ben bunu yaptıktan sonra ucuz kaset testle de denedim onda da belirgin çıktı inşallah vardırTekrar yüklerim hatta belki daha nettir ama ben testin yanlışlığından korkuyorum
Ben normal test aldım ondan birşey çıkmadı predictor dan yeniden yaptım onda da yine vardı çizgiBende 3 gün kala predictor ile yapmıştım daha belirgindi ama o yüzden sormuştum akşam saatinde yaptığımda böyleydi siz yarın tekrar deneyin isterseniz ben bunu yaptıktan sonra ucuz kaset testle de denedim onda da belirgin çıktı inşallah vardır
Kan verdim beta 1.2 çıktı bugün ya hayal kırıklığı bata 4 gün var yükselir mi acebaBence var, predictorde benim de boyle cikmisti, dogurdum buyuttum bile
Yükselebilir inşallah güzel haberler verirsiniz adet gününü bekleyinKan verdim beta 1.2 çıktı bugün ya hayal kırıklığı bata 4 gün var yükselir mi aceba
İnşallah ya sancım da var ama zor gib i hayırlsıYükselebilir inşallah güzel haberler verirsiniz adet gününü bekleyin
Benim de.boyleydi cnm ben 5 gun kala.yapmistim.. yarin bidaha yap daha da belirginlesir..Kızlar acil yardım ilk defa böyle birşey oldu sabah sabah erken gebelik testi yaptım sonucu paylaşıcam lütfen yardımcı olun
Ama kanda verdim bugün 1.2 çıktı beta sancımda var üstelik adet e 4 gün varBenim de.boyleydi cnm ben 5 gun kala.yapmistim.. yarin bidaha yap daha da belirginlesir..
Testindeki cizgiye gore 5 ustu olmaliydi garip benim 13.88 cikmisti degerim dusuktu hatta.. bence gunun gelene kdr bekle gununde budaha test yapAma kanda verdim bugün 1.2 çıktı beta sancımda var üstelik adet e 4 gün var
Evet üstelik 2 test yaptım ikiside aynı kaset test yaptım onda sonradan silik çıktı anlamadımTestindeki cizgiye gore 5 ustu olmaliydi garip benim 13.88 cikmisti degerim dusuktu hatta.. bence gunun gelene kdr bekle gununde budaha test yap
Sonradan cikani dikkate alma cnm bendede olmustu hayal kirikligina ugradim.. bak benim testleri atayim benzio seninkiyle.Evet üstelik 2 test yaptım ikiside aynı kaset test yaptım onda sonradan silik çıktı anlamadım
Bu yüklediğim hemen çıktı 3 dakika içindeSonradan cikani dikkate alma cnm bendede olmustu hayal kirikligina ugradim.. bak benim testleri atayim benzio seninkiyle.
Üstelik predictor early iyi bir marka diye aldımSonradan cikani dikkate alma cnm bendede olmustu hayal kirikligina ugradim.. bak benim testleri atayim benzio seninkiyle.
Valla predictor early bende hic simdiye kdr silik cizgi hayali cizgi bile cikarmadi.. bende oyuzden sasirdim kan da negatif cikmasinaÜstelik predictor early iyi bir marka diye aldım
1.2 den çıktı heralde diye düşünüyorum bende artık ona yorumladımValla predictor early bende hic simdiye kdr silik cizgi hayali cizgi bile cikarmadi.. bende oyuzden sasirdim kan da negatif cikmasina