- 14 Aralık 2021
- 19
- 3
- 16
- 26
- Konu Sahibi nonetheless80
-
Merhaba ben doğum kontrol hapı kullanıyorum 3 kere unuttum ama sonra geri içtim hapı. Sonra tansiyon düşüklüğü midemde gaz kasıklarımda kramplar ve belimde ağrı gibi bir sürü belirtilerim var şüphelendiğim an ilacı bıraktım. Üç test yaptım üçüde silik çıktı. Pazartesi kan verdim 0.1 çıktı. Son adetim 17 temmuz ama 3 gün ve kahverengi lekelenme şeklinde oldu. Son cinsel ilişki 28 temmuz. Eğer varsa ikinci bebeğim olacak lütfen yardım edinBu testte ilk dakikalarda beta 10 mg nin altında olursa silik çizgi çıkarma gibi bir özellik kesinlikle yok. Aynı gün artımed erken gebelik yaptım onda net çıkan çizgi predictor de bembeyazdı tabiki de predictor e güvendim yok herhalde dedim. Ertesi gün miratech erken gebelik testinde de silik çizgi görünce acaba artımed mi doğruydu dedim ve testlere tekrar bakınca 2. Çizgilerin gölge şeklinde belirdiğini gördüm. Halbuki ilk gün bembeyazdı testler. O yüzden testleri atmayın ertesi gün kontrol edin. Eki Görüntüle 3456100
Merhabalar testlerde ki çizgiler kuruma çizgileri. Kan da vermişsiniz bence bu ay gebelik yok ama istiyorsanız gelecek ay nasip olsun inşallah. Lekelenmeleri de doğum kontrol hapı yapmıştır.Merhaba ben doğum kontrol hapı kullanıyorum 3 kere unuttum ama sonra geri içtim hapı. Sonra tansiyon düşüklüğü midemde gaz kasıklarımda kramplar ve belimde ağrı gibi bir sürü belirtilerim var şüphelendiğim an ilacı bıraktım. Üç test yaptım üçüde silik çıktı. Pazartesi kan verdim 0.1 çıktı. Son adetim 17 temmuz ama 3 gün ve kahverengi lekelenme şeklinde oldu. Son cinsel ilişki 28 temmuz. Eğer varsa ikinci bebeğim olacak lütfen yardım edin
Merhabalar ben gördüm :)) tekrarlamak lazım testi başka markalarda deneyin. Adete ne kadar var?Kizlar bunda bir sey goruyor musunuz allah askina iddaya girdik ben yok diyorum arkdssim var diyor
Eki Görüntüle 3463824
Bugun olmam gerek ama igneler fitiller kullandigim icin olmaz heralde. Bide bu test 24 saat sonranin goruntusu kuruma cizgiside olabilir. Keske pozitif olsaMerhabalar ben gördüm :)) tekrarlamak lazım testi başka markalarda deneyin. Adete ne kadar var?
var bi tane son testim. Biraz daha tuvaletimi sıkıyım o zaman bıdaha yapıyım insallah pozitif gorurum transferin 10.gun bugunSiz yarın ya da bu akşam tekrar bi yapın fotoğrafta atın bakalım bu testlerde pek kuruma çizgisi çıkmıyor çünkü.
Yok malesefSiz yarın ya da bu akşam tekrar bi yapın fotoğrafta atın bakalım bu testlerde pek kuruma çizgisi çıkmıyor çünkü.
Transferin kaçıncı günü çıkması gerektiğini tam bilmediğim için birşey diyemem ama bence adetiniz yoğun bir şekilde gelmediği sürece ihtimaliniz var. 1 günde bile değişiyor bu testlerde ki sonuçlar.Yok malesefboşuna şu testlere para verdim 1 haftadır.
10.gunu artık pozitif olmaz ikincide tutar umarımTransferin kaçıncı günü çıkması gerektiğini tam bilmediğim için birşey diyemem ama bence adetiniz yoğun bir şekilde gelmediği sürece ihtimaliniz var. 1 günde bile değişiyor bu testlerde ki sonuçlar.
İnşallah diyelim Allah dualarınızı kabul etsin. Bi gelişme olursa yine de yazın .10.gunu artık pozitif olmaz ikincide tutar umarım
Merhabalar benim 12 çıktı adete 3 gün kala. Şimdi yükselmiştir tekrar test yaptırmadım. Sizde durum nedi
merhaba anlattığının aynısını yaşadım artımed ile ikikere yaptım saydam bi çizgi oluştu ikisinde de silik sonra predictor daha kalitelidir die düşünerek ondan alıp bi iki saat sonra yaptım ama artı meddeki gibi çizgi görmedim şuan senin sürecin ne oldu aynı durumu yaşadığımız için çok merak ettim yardımcı olur musunBu testte ilk dakikalarda beta 10 mg nin altında olursa silik çizgi çıkarma gibi bir özellik kesinlikle yok. Aynı gün artımed erken gebelik yaptım onda net çıkan çizgi predictor de bembeyazdı tabiki de predictor e güvendim yok herhalde dedim. Ertesi gün miratech erken gebelik testinde de silik çizgi görünce acaba artımed mi doğruydu dedim ve testlere tekrar bakınca 2. Çizgilerin gölge şeklinde belirdiğini gördüm. Halbuki ilk gün bembeyazdı testler. O yüzden testleri atmayın ertesi gün kontrol edin. Eki Görüntüle 3456100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?