- 31 Mayıs 2024
- 155
- 54
- 13
- 39
- Konu Sahibi nonetheless80
-
Evet kan verdim pozitif çıktı.Kan verdiniz mi? Pozitif mi yani kesin olarak
Peki kan sonucunuz kaç çıktı şuan sizinle test ile aynıyımEvet kan verdim pozitif çıktı.
Evet kan verdim pozitif çıktı.
Sizce ben hamile miyim ?Evet kan verdim pozitif çıktı
Merhabalar benim 12 çıktı adete 3 gün kala. Şimdi yükselmiştir tekrar test yaptırmadım. Sizde durum nedir?Peki kan sonucunuz kaç çıktı şuan sizinle test ile aynıyım
Bu testler negatif adetinize kaç gün var?Sizce ben hamile miyim ?
Bana var gibi geldi..kaset test yaptınız mı bu test çok hassas değil.Benim testim böyle çıktı olma ihtimali varmıdır yeni yaptım acaba demekten kafam karıştı iyice kızlar
4 gün gectiBu testler negatif adetinize kaç gün var?
4 gün gecikmeye kırmızı bir çizgi bekliyoruz ama belli de olmaz geç döllenme diye birşey var. Siz bugün yarın da test yapıp fotoğraf yüklerseniz yardımcı olurum yine.4 gün gecti
Çok teşekkür ediyorum4 gün gecikmeye kırmızı bir çizgi bekliyoruz ama belli de olmaz geç döllenme diye birşey var. Siz bugün yarın da test yapıp fotoğraf yüklerseniz yardımcı olurum yine.
Merhaba sonucunuz nedir 3 gün kala 12 çıktı yazmışsınızDaha adetime 3 gün var. Bu testleri 5 kala yapmıştım. 2 gündür yaptığım diğer testlerde koyulaşma var. Yarın da kan testi vereceğim sonucumu yazarım.
Size de merhaba. Ben tekrar kan vermedim ama adetim 5 gün oldu geçeli bugün testler de baya kırmızı çıkmaya başladı. İnşallah sizin de vardır bebeğiniz fotoğraf varsa yükleyin ben Bi bakayım.Merhaba sonucunuz nedir 3 gün kala 12 çıktı yazmışsınızbende sabah kader test yaptım çoook silik çıktı ertımed. Erken gebelik aldım onuda artımed olarak almışım yarın yine koyulaşmaya takip edeceğim inşAlalh vardır kuzum
Benim hiç umudum yokSize de merhaba. Ben tekrar kan vermedim ama adetim 5 gün oldu geçeli bugün testler de baya kırmızı çıkmaya başladı. İnşallah sizin de vardır bebeğiniz fotoğraf varsa yükleyin ben Bi bakayım.
Görür gibi oldum ama fotoğrafta gözükmüyor bazen. Siz çıplak gözle çizginin renksiz de olsa gölgesini görüyor musunuz?Benim hiç umudum yok
Evet varla yok arası çünkü reglime daha 3 gün var . Dün yapmıştım hiççç çizgi çıkmadı kuruma dahil . Bu sabah 2.idrarla yaptıgım test .bir gölgelik varGörür gibi oldum ama fotoğrafta gözükmüyor bazen. Siz çıplak gözle çizginin renksiz de olsa gölgesini görüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?