- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
-
- Konu Sahibi Bahara giderken
Canım bunun için de kullanılacak ilaçlar var, ayrıca tek başına ana değerinin pozitif olması çok da anlam ifade etmiyor mesela anti ds DNA sonucun nedir? Bu sebeple romatoloji yolu görünüyor bize, sen ayrıntılı bir tetkik yaptırdın mı bu konuda?Canım ana testi benimde pozitifbelkide bundan dusuk yapıyorum
Umarım biz de sağlıkla evladına kavuşanlardan oluruz, iyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.
Bir arkadaşım gebelik zehirlenmesini ilk hamileliğinde yaşayıp erken fark edilmesiyle sezeryanla bebeğini 1.500 kilo doğurdu ve bebeği hayata tutundu.İkinci hamileliğinde böyle bir sıkıntı yaşamadı ve 38.haftada 3200lük bir bebek doğurdu.
Inşallah sizde bir sıkıntı yaşamaz bebeginizi kucağınıza alırsınız.
Artık sorunun farkında olduğunuzdan daha çok gözetim altında olursunuz.
Canım öncelikle çok geçmiş olsun, Allah umarım bu acılarımızı en azından bir nebze olsun iyi gelebilecek sağlıklı evlatlar nasip eder bizeMerhaba kızlar kayıplarınız için çok üzgünüm Allah yerini doldursun en kısa zamandaBenim de 13 haftalık bir kaybım var ve ANA testim pozitif çıktı. Hamileliğimde tansiyon sorununa karşı coraspin başlanacaktı ama başlayamadan düştü bebeğim. Sizlere sormak istediğim ANA pozitifliğinin ne gibi yan etkileri var? Ramotoloji bölümüne gidip hangi testleri yaptırmalıyım tekrar aynı şeyleri yaşamamak için?
O testleri yaptırdım canım ben de lupus negatif çıktı antifosfolipid dediğinin içinde trombofi 3 Beta Igm Igg falan mı varCanım öncelikle çok geçmiş olsun, Allah umarım bu acılarımızı en azından bir nebze olsun iyi gelebilecek sağlıklı evlatlar nasip eder bizeBu öykünü anlatıp ana pozitifliğini belirtirsen doktor gerekli testleri kendisi istiyor.benden lupus ve antifosfolipid sendromu için tetkikler istedi. Daha sonuçlarım da çıkmadı hatta
O testleri yaptırdım canım ben de lupus negatif çıktı antifosfolipid dediğinin içinde trombofi 3 Beta Igm Igg falan mı var
İnşallah bu mübarek günde Allahım sesimizi duyar da yerlerini doldurur yavrularımızınCanım öncelikle çok geçmiş olsun, Allah umarım bu acılarımızı en azından bir nebze olsun iyi gelebilecek sağlıklı evlatlar nasip eder bizeBu öykünü anlatıp ana pozitifliğini belirtirsen doktor gerekli testleri kendisi istiyor.benden lupus ve antifosfolipid sendromu için tetkikler istedi. Daha sonuçlarım da çıkmadı hatta