• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pratikmutfak aletleriiii

evrembus

14.09.2014 ∞ ♥
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
1.456
520
148
kızlar bu ve ya buna benzer pratik mutfak aletleri alan varmı internetten falan ya da almam için önerebileceginiz site varmıı? $images.jpg $images (1).jpg $FO,12741,51,fackelmann-arcadalina-tursu-kesici.jpg

güzel biir konu
bende elma doğrayıcı var
bence pratik biirşey
yumurtanın akını beyazından ayıracak süzgeç var vs
tupperin şefini çok öneriyorlar
ben almadım ama tavsiye eden çok var
birde tefal active ruy kızartma tenceresi bence pratik ama çook pahalı
takip edeceğim bende

güzel biir konu
bende elma doğrayıcı var
bence pratik biirşey
yumurtanın akını beyazından ayıracak süzgeç var vs
tupperin şefini çok öneriyorlar
ben almadım ama tavsiye eden çok var
birde tefal active ruy kızartma tenceresi bence pratik ama çook pahalı
takip edeceğim bende

Bencede o da pratik sadece elma mi dogruyu baska bi seyde denedinmi :) o kadar guzel seyler varki dugune kadar hepsini almak istiyorum mesela benim kiraz zeytin cekirdegi cikaracgida cok hosuma gitti pasta ve pogacalarda cok kolaylik saglar :)

Bencede o da pratik sadece elma mi dogruyu baska bi seyde denedinmi :) o kadar guzel seyler varki dugune kadar hepsini almak istiyorum mesela benim kiraz zeytin cekirdegi cikaracgida cok hosuma gitti pasta ve pogacalarda cok kolaylik saglar :)

hmm oda güzelmiş ilk defa duydum
elma doğrayıcıyla armutta doğranır ama benim eşim ayva doğramaya kalkınca kırıldı nee yazık ki
birde pasta dilimleyici görmüştüm nette ama plastikti verimli olurmu bilemem

hmm oda güzelmiş ilk defa duydum
elma doğrayıcıyla armutta doğranır ama benim eşim ayva doğramaya kalkınca kırıldı nee yazık ki
birde pasta dilimleyici görmüştüm nette ama plastikti verimli olurmu bilemem

ben alıcam çoğunu vallamutfaga aşırı düşkünüm mutfakta her şey olsun istiyorumm :) denedikçe yazarım burayaa :)

Back