haklısınız zevk meselesi ben bir tatlı üstünde süs, renkli seyler ya da gereksiz bir sos falan gördüm mü hic yiyemem. yemeden icim yanmaya midem kötu olmaya baslıyorzevk meselesi tabi ki.Bende mesela sütlü tatlılari yiyemiyorum .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısınız zevk meselesi ben bir tatlı üstünde süs, renkli seyler ya da gereksiz bir sos falan gördüm mü hic yiyemem. yemeden icim yanmaya midem kötu olmaya baslıyorzevk meselesi tabi ki.Bende mesela sütlü tatlılari yiyemiyorum .
keske pınar labne konsept pastaya oy verseydim ya, en yakın rakibiBenzer bir şeyler bulunur:)
2 oy hakkı vardı yoksa tek oy mu verdiniz:)keske pınar labne konsept pastaya oy verseydim ya, en yakın rakibi
Hala bildirim gitmemis gitsede kabak taratormu havuc taratormu gorsek kazanani tarafinizi secin
Demek olay sunumlar değil afilli tariflermiş
amma güldüm yaaa
halbuki bugün KPSS mağduruydum ama güldüm
Tavşanım ne yaptın
Demek olay sunumlar değil afilli tariflermiş
Canım artık bizimle misin Aman KPSS de neymiş Seneye yine girersin
Yoksa sunumlar yine güzelaynen öyleymiş
haftaya bir afilli tarif yapayımda görsünler
Tavşanım ne yaptın
Heyecan vardır,covid sebebiyle tedirgin olmuşsundurHayırlısı canım:)tavşanın tüylerini yoldular
Dımdızlak kaldım
çok zorlandım canım
geçmiş KPSS sorularını aldım çözdüm evde takır takır ama bu sınavdaki zorlandığım kadar hiçbirinde zorlanmamıştım...
Yoksa sunumlar yine güzel
Sallama yapmasaydin kuzum bilmediklerini boş biraksaydin.tavşanın tüylerini yoldular
Dımdızlak kaldım
çok zorlandım canım
geçmiş KPSS sorularını aldım çözdüm evde takır takır ama bu sınavdaki zorlandığım kadar hiçbirinde zorlanmamıştım...
Havucu severim ama kabağı ancak diyette:)valla iki tarifide hiç sevmem
demekki çoğunluğun damağına hitap etmiyor
Heyecan vardır,covid sebebiyle tedirgin olmuşsundurHayırlısı canım:)
Dil bilgisi ağırlıklı mıydı?dediğin gibi canım herkeste olan bir durum bu
Herkes zorlanmış ,instagramda yorumları okuyorum...
Özellikte Türkçe soruları berbattı
ben Türkçe bilmiyormuşum onu bu sınavla öğrendim
Canım artık bizimle misin Aman KPSS de neymiş Seneye yine girersin
Ama şartlar eşit eminim çoğu kişi sizin gibi zorlanmıştır
Yaş sınırı var mı?bu yola baş koydum gireceğim yine
Yaş hakkım dolmadan atanaydım iyiydi
aynen artık buralardayım
Var canımYaş sınırı var mı?
Kalktı diye biliyordum?