qmerw Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2011 389 0 46 İstanbul 12 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi qmerw #1 arkadaşlar Learn languages for free online | Learn English, Spanish, French, German, Italian, Portuguese | busuu.com diye bir siteye rastladım bilen var mı bilmiyorum ama öğrenilebilecek bir site üstelik ücretsiz ücretli üyeliği de var ünitelerin pdf dökümleri ses kayıtları gibi dökümanları indirebildiğiniz yararı olabilir diye düşündüm
arkadaşlar Learn languages for free online | Learn English, Spanish, French, German, Italian, Portuguese | busuu.com diye bir siteye rastladım bilen var mı bilmiyorum ama öğrenilebilecek bir site üstelik ücretsiz ücretli üyeliği de var ünitelerin pdf dökümleri ses kayıtları gibi dökümanları indirebildiğiniz yararı olabilir diye düşündüm
yaramazprenses Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2011 131 2 46 9 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi qmerw #2 thanks my firied :) ı hope this site helps me . .
K kagxixt_gemi Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2007 109 0 96 İzmir 17 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi qmerw #3 qmerw .!.: arkadaşlar Learn languages for free online | Learn English, Spanish, French, German, Italian, Portuguese | busuu.com diye bir siteye rastladım bilen var mı bilmiyorum ama öğrenilebilecek bir site üstelik ücretsiz ücretli üyeliği de var ünitelerin pdf dökümleri ses kayıtları gibi dökümanları indirebildiğiniz yararı olabilir diye düşündüm Genişletmek için tıkla... Bu siteyi tavsiye ettiğiniz için teşekkür ederim. çok güzel bir imkan
qmerw .!.: arkadaşlar Learn languages for free online | Learn English, Spanish, French, German, Italian, Portuguese | busuu.com diye bir siteye rastladım bilen var mı bilmiyorum ama öğrenilebilecek bir site üstelik ücretsiz ücretli üyeliği de var ünitelerin pdf dökümleri ses kayıtları gibi dökümanları indirebildiğiniz yararı olabilir diye düşündüm Genişletmek için tıkla... Bu siteyi tavsiye ettiğiniz için teşekkür ederim. çok güzel bir imkan