Dediğiniz mopları bilmiyorum. 1 sene kadar önce tablet mop aldım ben dandik 50-60 liralık bir şeydi. Elimden düşmüyor. Yer, cam, duvar, fayans her yeri fıtı fıtı siliyorum. Utanmasam mopla toz alacamMerhaba hanımlar çalışırken bu kadar zorlanmıyordum ama şimdi evden çalışıyorum çocuklarıma vakit ayırıyorum herşey haftasonuna kalmasın pratik olsun istiyorum.Çalıoştığım için pratik şeyleri çok seviyorum en sevdiklerim fissler düdüklüm ve kurutma makinam,evinizde iyi ki var işlerimi azalttı dediğiniz eşya var mı en yakın hedefim robot süpürge almakSilva mop duyuyorum bi de spreyli mop var hangisi uygun olur iyi bir toz alma bezi almak istiyorum marka ürün söylerseniz günlük düzen oluşturmak istiyorum
Domol fırın temizleyici ve klozet köpüğünü (sprey derken bunu mu kastettin bilemedim) ekliyorum ben de buna. Cam bezleri de güzel.Ben vip ahmetçiyim, elimin altında sürekli.
Yer, fayans, cam falan girişiyorum.
Domol temizlik ve cam silme mendilleri, yine domol tuvalet spreyi hayat kurtarıcım.
Tozu falan bu mendillerle alıyorum ama her mobilyaya uygun mu bilemem.
Evet tam da o, fırın temizleyicisinin ultra güçlüsü çıkmış, onu edindim bu sefer.Domol fırın temizleyici ve klozet köpüğünü (sprey derken bunu mu kastettin bilemedim) ekliyorum ben de buna. Cam bezleri de güzel.
Bi de kokusu olmasa... Ben deli gibi kimyasal içeriyorum diye bağırıyor kokusuEvet tam da o, fırın temizleyicisinin ultra güçlüsü çıkmış, onu edindim bu sefer.
Diğerine göre gerçekten daha etkili, ocak ve arkasına 2 fısla yağı kiri hallediyor.
Ocakta kullanırken davlumbazı açıyorum, 1 dk maksimum bekletip hemen temizliyorum.Bi de kokusu olmasa... Ben deli gibi kimyasal içeriyorum diye bağırıyor kokusuocakta kullanmıyorum ama fırında ayda bir falan mecburen... mucize gibi bişey de işte...
Asperox sarı güç'ü denediniz mi? Kokusu agir degil. Aninda söküyor yağı.Bi de kokusu olmasa... Ben deli gibi kimyasal içeriyorum diye bağırıyor kokusuocakta kullanmıyorum ama fırında ayda bir falan mecburen... mucize gibi bişey de işte...
Reklamına gıcık olduğum için alıp deneyemiyorumAsperox sarı güç'ü denediniz mi? Kokusu agir degil. Aninda söküyor yağı.
Ayy bence hemen denemelisiniz. Kaç zamandir halıdan çikaramadigi yağ lekesini çıkardı. Fırını kirlettim gerçekten etkili mi acaba diye. Gerçekten 5 saniyede çözüyor. Bulasik makinesinde cok yagli bulasik varsa çalıştırmadan iki pıslatıyorum cok guzel oluyor.Reklamına gıcık olduğum için alıp deneyemiyorumöyle pis bir huyum var. Bir ürünü satmamak için nasıl reklam yapmalıyız konusunda çok başarılı olmuşlar
O zaman inadımı kırmaya çalışayım kendimi ikna edeyimAyy bence hemen denemelisiniz. Kaç zamandir halıdan çikaramadigi yağ lekesini çıkardı. Fırını kirlettim gerçekten etkili mi acaba diye. Gerçekten 5 saniyede çözüyor. Bulasik makinesinde cok yagli bulasik varsa çalıştırmadan iki pıslatıyorum cok guzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?