Pratik fikirler

erdemix

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
278
127
648
İstanbul
Merhaba hanımlar çalışırken bu kadar zorlanmıyordum ama şimdi evden çalışıyorum çocuklarıma vakit ayırıyorum herşey haftasonuna kalmasın pratik olsun istiyorum.Çalıoştığım için pratik şeyleri çok seviyorum en sevdiklerim fissler düdüklüm ve kurutma makinam,evinizde iyi ki var işlerimi azalttı dediğiniz eşya var mı en yakın hedefim robot süpürge almak Silva mop duyuyorum bi de spreyli mop var hangisi uygun olur iyi bir toz alma bezi almak istiyorum marka ürün söylerseniz günlük düzen oluşturmak istiyorum

Dediğiniz mopları bilmiyorum. 1 sene kadar önce tablet mop aldım ben dandik 50-60 liralık bir şeydi. Elimden düşmüyor. Yer, cam, duvar, fayans her yeri fıtı fıtı siliyorum. Utanmasam mopla toz alacam

Ben vip ahmetçiyim, elimin altında sürekli.
Yer, fayans, cam falan girişiyorum.
Domol temizlik ve cam silme mendilleri, yine domol tuvalet spreyi hayat kurtarıcım.
Tozu falan bu mendillerle alıyorum ama her mobilyaya uygun mu bilemem.

Domol fırın temizleyici ve klozet köpüğünü (sprey derken bunu mu kastettin bilemedim) ekliyorum ben de buna. Cam bezleri de güzel.

Domol fırın temizleyici ve klozet köpüğünü (sprey derken bunu mu kastettin bilemedim) ekliyorum ben de buna. Cam bezleri de güzel.
Evet tam da o, fırın temizleyicisinin ultra güçlüsü çıkmış, onu edindim bu sefer.
Diğerine göre gerçekten daha etkili, ocak ve arkasına 2 fısla yağı kiri hallediyor.

Evet tam da o, fırın temizleyicisinin ultra güçlüsü çıkmış, onu edindim bu sefer.
Diğerine göre gerçekten daha etkili, ocak ve arkasına 2 fısla yağı kiri hallediyor.
Bi de kokusu olmasa... Ben deli gibi kimyasal içeriyorum diye bağırıyor kokusu ocakta kullanmıyorum ama fırında ayda bir falan mecburen... mucize gibi bişey de işte...

Kk temizlik ayaklanması mı yaşıyor nedir :) robot süpürge için eşyalarınızın ayaklı olması ve çok eşyanızın olmaması gerek yoksa tırt boşa para. Onların silebilen modelleri de var

Bi de kokusu olmasa... Ben deli gibi kimyasal içeriyorum diye bağırıyor kokusu ocakta kullanmıyorum ama fırında ayda bir falan mecburen... mucize gibi bişey de işte...
Ocakta kullanırken davlumbazı açıyorum, 1 dk maksimum bekletip hemen temizliyorum.
Ben mi çok sıçratıyorum yoksa aptal ocağım mı sebep bilmiyorum ama yemek yapınca inanılmaz batıyor sağı solu ocağın.

Aynı koku durumu bende var, fırını temizledikten sonra 3 gün boyunca boş ve kapağı açıp fanda çalıştırıyorum, yine de ilk yemek yapışımda o koku kalıyor.

Arabalarin yan aynalarindaki yagmur suyunu kaydırıcı spreylerden alıp duşakabine sıkıyorsunuz. Banyodan sonra ıslanan kabindeki sular akip gidiyor. aynisini musluklara da yapabilirsiniz.

Ben de tablet mopcuyum. Bence temizlik dunyasinin en guzel icadi.

Hemen her markette klozet temizleme mendilleri satılıyor. Eskiden şaldır şuldur yıkadigim klozeti artik dış kısmını spreyli deterjan sıkıp o mendillerle siliyorum. İçini köpürterek yıkıyorum.

Parex in cam silme aparatlari var. Bir taraf sunger bir taraf çekpas. Cok büyük kolaylik.

Silva bence pratiklik açısından degil tam temizlik açısından cok iyi. Çünkü once kuru mopu var sonra islak mopu var. Klasik yüzey temizleyiciler kullanamiyorsun. Sonra kovaya sokup yikaman gerek. Bence hiç pratik degil.

Asperox sarı güç'ü denediniz mi? Kokusu agir degil. Aninda söküyor yağı.

Asperox sarı güç'ü denediniz mi? Kokusu agir degil. Aninda söküyor yağı.
Reklamına gıcık olduğum için alıp deneyemiyorum öyle pis bir huyum var. Bir ürünü satmamak için nasıl reklam yapmalıyız konusunda çok başarılı olmuşlar

Reklamına gıcık olduğum için alıp deneyemiyorum öyle pis bir huyum var. Bir ürünü satmamak için nasıl reklam yapmalıyız konusunda çok başarılı olmuşlar
Ayy bence hemen denemelisiniz. Kaç zamandir halıdan çikaramadigi yağ lekesini çıkardı. Fırını kirlettim gerçekten etkili mi acaba diye. Gerçekten 5 saniyede çözüyor. Bulasik makinesinde cok yagli bulasik varsa çalıştırmadan iki pıslatıyorum cok guzel oluyor.

O zaman inadımı kırmaya çalışayım kendimi ikna edeyim

Ben 1 yildir yeni bir yağ çöz keşfettim
Poxy ağir yağ çözücü
Mükemmel ötesi bezin dahi kirlenmiyor kalip kalip yağ cözsede bezden akip gidiyor
Yağ temizlerken zamandan bayaği tasarruf sağliyor
Tellememiz gereken yerleri ovalayarak cikartiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…