pratik ev temizle yolu varmi:(temizligi kolaylastirmak icin ne yapiyorsunuz??

ama zaten ikiz çok zorrrrrrrrr
1 çocuk 1 ise ikiz 2 değildir 5'tir derler

pasif değilsiniz canım bebek var, uykusuzsunuz ve tam konsantre olamazsınız işlere, bebek ne zaman düzenli uyudu, ne zaman eline oyuncak alıp oturup oynuyor anca ozaman daha planlı olabilirsiniz, hepsi olur yeterki sağlık olsun:)

ama zaten ikiz çok zorrrrrrrrr
1 çocuk 1 ise ikiz 2 değildir 5'tir derler
:)) evet haklısınız güzelliğide iki kat zorluğuda iki kat :) iş güç neyse makine değilki düğmesine sırayla bas :)) aynı nda susadııım acıktıııım sallaaaaa kucağına aaaaallll olunca bende devreler yanabiliyor:))) büyüdükçe bazı şeylerin sırayla olduğunu anlıyorlar hele daha küçükken daha zor.ha bide ara sıra kavgalar var :))) yani sizin yükünüz ayrı bide çocukların arasındaki organize var,canları sağolsun.
o son cümlenize bayıldım:)) demekki beni anlayabilen birileri varmış :)))

ne demisler damdan dusen gelsin yanima:)benim halimi anliyosunuz hepinizde allah razi olsun moral oldunuz bana.bunu birde kv me sormak lazim ooooo cift motor takacan bebek uyurken yapacan gece yapacan ona gore ben canli diilim,yemicem icmicem uyumicam hersey yolunda olacak,yemegim hazir olacak,tertemiz olsunda ev dam nasil olursa olsun.bi daginik uzerine gelse bakislari oldurur zaten sanki o cocuk buyutmemis boyle baski olunca insan kendinden suphe ediyor

Evim çok küçük. Çok çabuk dağılıyor toplaması uzun sürüyor ama supurup silmek çok kısa. Evin küçük olması avantaj mi dezavantaj mi anlamadım.
Annesininkartanesi birgün bir bahane ile çocukları kv bırakın.evinizde. Yapması için de bir iki is rica edin. O zaman anlar belki sizi.

Kv zaten biliyor temizlik takintimi onunki eziyet sadece,beni istedigi gibi cevirmek bigun geldiginde misal halinin burasi lekemi diyo,leke falan yok bende leke yok desen diyorum ama o gidince siliyorum orayi :-/ cok titiz insan yaslaninca afedersiniz pisiyle oynarmis simdi bundan korkuyorum ve normale donmeye calisiyorum,cunki gercekten boyle insanlari gordum birisi annemin yengesiydi kizi yemek yedirirken agzini silmekten yara yapiyodu iyice akli gidince diger seyide yapiyodu..allah ellere ve o hallere dusurmesin kimseyi

Canim benim, kendini o kadar yorma, biliyorum hep hertaraf tertemiz olsun isteriz, ama çok yorulursan. 10 - 15 yıl sonra sana hiçkimse sormicak evin hergün temizmiydi diye, ama sağlığından olursan sinir stres olursan olan sana olur. Çocuklu ev dağanık olur, o evde hayat yaşam vaaaar.

Aynenn oyle :)ev hanimligi en nankor meslek,ne maasi var ne izni..aynen soylediginiz gibi boyle ben gibi takintili olanlarin sonu gercekten iyi olmaz saglik elden gider,onun icin bende kendimi kasmamak istiyorum ama temizlik yapmadigim zaman huzursuz, eksik hhissediyorum..kendimce yenerim gibi geliyo ama olmuyo yaa

Çok d

Eskiden isler dahacabuk biterdi sanki,annem herseye yetisirdi,simdi modernlestik makinalar cogaldi ama islerde cogaldi,.ne bilim yok duvar sil,cam sil cifle durula kurula,banyo oyle mesakkatli,mutfak dokundugun yer leke oluyo,yerlerdeki fayans aralarindaki dezleri agart,yok perdeyi utule,koltuguydu halisiydi virt zirt daha neler allah ya4dimcimiz olsun omrumuzun yarisi uykuda diger yarisi ev isiyle ,birazi cocuklarla birazi esimizle derken kendimize vakit ayiramiyiruz

Ev hanimligini ikinci is gibi yapanlara sorun bir de. Hem çalışıp hem eve gelince calismaya devam etmek... Ev hanımlarının yaptığı herseyi çalışanlar daha kısa süreye sıkıştırmak zorunda.

Ev hanimligini ikinci is gibi yapanlara sorun bir de. Hem çalışıp hem eve gelince calismaya devam etmek... Ev hanımlarının yaptığı herseyi çalışanlar daha kısa süreye sıkıştırmak zorunda.
haklisiniz..calissaydim heralde bayan alirdim kesin cocuklu ve calisan kadinin isi yardim almadan cok cok zor..

Bende kendimi temiz sanirdim taki bi programda temizlik yapan kadinlari gorene kadar :) hergun yerleri süpürge ile supurup derli toplu olmak zaten temizlikten sayilmaz olmasi gereken o zaten . Ama asirisida sakıncalıdır cogu insanin evine gidince yerlerde ufak tefek kalintilar ve saclar goruyorum bunu gormedigim her ev temizdir brnim icin

Bnde temizlik hasyasıydım bebeğim doğana kadar haftada bir gün camlarımı siler perdeleri tokar koltukları siketdim hergün bütün odaların halısını kaldırıp süpürüp silerdim ama hatta gün içinde yerleri akşama kadar bes altı kere silerdim ama bı zamanla azqlıyo bendw azaldı mesela artık koştukşaron aştını onbeş yirmi günde bi siliyom halı silkelemede öle aynı onbes yırmi günde bi günlük silip süpürüyoym evimi sende bir gün süpür evini ama o gün silme zamanın yoksa yada kendini rahatlat senm için önemli olan işleti yap ve evim temiz diyerek gercekten rahatlayabilirsn bm böyle yaparak kurtuldum sayılır bide piskolog yardımı alman şart

Öncelikle temizlik yapmak için dünyaya gelmedik.
Yaşam tarzınız olmamalı
Dağınıklığı toparlayın
haftada 1 kere süpürün silin yeter

Temizlikte Kullandığınız malzemelerde önemli bende çok takardim bir temizlik firmasına üye oldum resmen hayatım kolaylaştı birde hevesle yapıyorum artık aşk yaşıyoruz resmen tavsiye ederim kızlar ucuza almak için üye oldum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…