Pratik el supurgesi onerilerinizi bekliyorum.

benım kı moulineks aglio bana da evlenirken hediye gelmişti. teyzem almıştı o zaten çeyiz malzemesi satıyor en iyisi bu bundan iyisi yok dedi. bende çok memnunum. fırçalı ucu takınca halıdaki tüyleri nasıl topluyor. ince ucu ile koltuk aralarını süpürüyorum. süper bir alet ıslak kuru suyuda çekiyor yani. daha sadece 1kere boşalttım içini oda su çektiğim içindi.

bende fakir kullanıyorumcok memnunum fırcasıyla halının üstündeki bütün kılları cok güzel topluyo cok güclü motoru var gövdesi kırmızı gri olandan 80tl ye internettn aldım

mutfakda kullanacaksan ıslak-kuru şarjlı süpürge olsun phılıps de güzel markadır kullanışlıdır bide ona bakın

benimki premier marka, kırmızı renkli, farklı aparatları var çok işe yarıyor, en güzeli de 6 aydır kullanıyorum sadece bi kaç kere şarj etmişimdir

nasıl yani benimkide ondan ama surekli şarjda duruyo 1yıldır kullanıyorum ama bataryası zayıfladı galiba şarj dayanmıyo bir odayı alana kadar bitiyo senağlama

Canım ben bş edemedim şarzlı süpürgalerden sürekli şarzı bitiyordu ve bozuluyordu.Bende gittim arçeliğin elektrikli hortumsuz pratik süpürgelerinden aldım çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…