Pratik el supurgesi onerilerinizi bekliyorum.

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
44
116
43
Ankara
arkadaslar mutfakta elimin altinda duracak pratik supurge tavsiye eder misiniz? elektrikli olsa bile agir olmasin. yani bebegim olacak boyle hem goze cirkin gorunmeyecek hem de hemen her yere yetisecek bir alet istiyorum. kullananlar tavsiye ltf.

not: normal supurgem var ben girgir gibi is gorecek her daim elimin alinda ama guclu birsey istiyorum. yani arkasindan ben toplamamayim doktuklerini, alamadiklarini.

ben fakirin en son modelini aldım vede çok memnunum ,araştırıp aldım .kırmızı renkli

ben kenwood derim kesinlikle çok iyi çekiyo ve onun üstüne tanımam gören çekişine hayran kalıyo elektirik süpürgesi kadar güçlü çekiyo.. çevremde ,fakir ,arzum ,arçelik ve bir çok marka kullanan var ama hepsi bunun yanında söünük kalıyo eğer alırsan ban hak vericeksin canım ayrıca şarz olurken ışığı gece lambası gibi yaniyo..

eğer şarjlı alıcaksanız bekonunkini almayın sürekli fişe takılı süpürgem ama hiiiiç güzel çekmiyo ve bataryası çok zayıf

canım bende almayı düşünüyorum daha önce arzumunkini almıştım hiç memnun kalmadım bozuldu hemen bende şimdi fakirin son modelini almayı düşünüyorumCADIARZU

ben üç ay önce fantom 2000 aldım, elektrikli el süpürgesi. hafif ama çekiş gücü çok iyi çok memnunum. benim ki kırmızı renkli görünümü çok güzel. toz torbası derdi yok, dolunca çöpe döküyorsun.

ßende fantomun 2000 aldım 1 yıldır kullanıyorum ve süper memnunum hem qörünümü çok qüzel hemde çok kullanışlı kesinlikle tavsiye ederim canım

benimki premier marka, kırmızı renkli, farklı aparatları var çok işe yarıyor, en güzeli de 6 aydır kullanıyorum sadece bi kaç kere şarj etmişimdir

resmini eklemeye çalışıyorum, umarım olur

Eklentiler

• $süpürge.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 395
ben yaklaşık 2 yıldır beko pratiks kullanıyorum..günlük işler için ideal.çok hafif en azından....tavsiye ederim ben memnunum...

fakir RCT 108 şarjlı el süpürgesi aldım bir kaç ay önce. gerçekten çok güzel bir çekiş gücü var. şarjı da ortalama 10 dakika gidiyor. başlığı fırçalı, dönerek çalışıyor. saç kılları birikiyor arasıra onları temizlemek dışında bir sorunu yok. çok memnunum. piyasada 115 civarındaydı. kipadan 90 tl'ye almıştım. diğer özelliklerini internetten araştırabilirsin. ben memnunum kısaca.

Bu gün Fakirin yeni çıkan modelini hepsi buradadan şipariş verdik .130 liraya aldıık. İİnşşallah iyi çııkar.

bana ev hediyesi gelmişti küçük el süpürgesi arzum markalı hala kullanıyorum çokda memnunum tavsiye ederim gerçekten pratik mutfakta salonda sürekli elimin altında duruyor

Fakir 144 aldım. Oturduğum odanın halısını süpürdüm. Çıkan toza inanamazsınız. Büyük süpürgeden daha iyi temizliyor sanki. Ucundaki fırçalar çok iyi temizliyor. Saçları normal süpürgeler almıyor ama fakir 144 hepsini topluyor.

bir arkada daha fakir den memnun olduğunu yazmış.bakacaklarım arasına fakir 144 ü yazdım

kizlar internetten baktim pek de net belli degil, mesela fantoma baktim kablodan bahsediyor. kablolu mu bu. ben acikcasi sarjli istiyorum. hemen pratik dakikalik birsey. yoksa diger supurgem d ekucuk. kordon vs girmesin isin icine istiyorum.

ama fakir in yorumlarini okudum makul geldi.

arkadaslar fakırın hanı kırmızı olan govdesı bıraz tombul gıbı olan nasıl aaba kulllanan varmı
agır mıdır oyle geldı gercı resımde gordum sadece

Kizlar tavsiyelerinie gore anneme Fantom'un makinasini aldim. annem dua ediyor. o kadar guclu ki diye. kendime de alacam. hepsiburada'da indirme girmis 16 hazirana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…