Tamam Hanimcim...bayağı cesaretlendim... yazıyorum o zamanNiye olmasın hocam sende katıl ne güzel
Hangi çılgın aretime zincir vuracakmış,şaşarımAretim askom beni almıyor buraya
Tamamdır hocam kolay gelsin şimdiden bende katılacağım:))Tamam Hanimcim...bayağı cesaretlendim... yazıyorum o zaman
Bende ilk kez katılıyorum adelim gerginim birazSen katıl işte alırsın iinşallahbende bi bakayım katılırım inşallah bi kendimi gözden geçireyim
Evet canım ,uzun,sen yaz tarifler bitmeden:)Tamam yazıyorum...süresi uzundu di mi...pınar gibi haftalık olmasın da.. açıklamayı okuyamadim
Allah bagislasin canim 19yasinda kızim,15yasinda oglum,2yasinda minik olan 37 yasindayim yarismaci arkadaslara basarilar dilerimAmin inşallahbenim de bir oğlum var 5 yaşında
Elhanim sende hoş geldinnnTamam Hanimcim...bayağı cesaretlendim... yazıyorum o zaman
Bulaşık, banyo wc ve yemek işim kaldıBende pazardan geldim halaa ev duruyo
Ben izleyiciyim canımTatlım sen de yapacak mısın
İçimdeki hatun yap yap diyor ama...sadece pazar günü tatilim var...napsam ki....
Benimde yaş araligim sana benzeyecek herhalde eğer karar verebilirsek 14 yaş farkla bir minikAllah bagislasin canim 19yasinda kızim,15yasinda oglum,2yasinda minik olan 37 yasindayim yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
Bir şey kalmamış cancagizimBulaşık, banyo wc ve yemek işim kaldı
Birde market, manav işim var
Cohoco yavas gelFazla emin olmaaasonra bu nikineeeymlerini amanita amanın diye değiştirme baaaak
Chocum çok sevindim.Bende ilk kez katılıyorum adelim gerginim birazama yani Alicam inşallah ya
Hangi çılgın aretime zincir vuracakmış,şaşarım
Olsun olursa guzel oluyo evde bir cüce geziyo meselaBenimde yaş araligim sana benzeyecek herhalde eğer karar verebilirsek 14 yaş farkla bir minik
Aşkom ne yaptım ben@Nevreste aşkom vurdu
Bu kategoride fasulyeyim maalesefEee sen katilmiyor musun yas
İlk mesaja baktın mıAretim askom beni almıyor buraya
Ilkin gunahi olmaz kazanmasandaBende ilk kez katılıyorum adelim gerginim birazama yani Alicam inşallah ya