• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pratik cam silme önerim.. Bakmadan geçmeyin.Denendi :)

Pocahontas29

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
254
379
103
Merhaba hanımlar , kurban bayramı tatilinden önce izne ayrıldım ailemin yanına Antalya'ya tatile gittim.Canım anneme hiç kıyamam her gittiğimde temizliğine yardım eder zor işlerine bilhassa el atarım.Bayramdan bir gün önce sosyal medyada gezinirken bir temizlik sayfasına denk geldim didikledim hoşuma gitti paylaşılanlar , öneriler ..Cam silmekle alakalı hayrete düştüğüm ''yok ya nasıl olur öyle'' dedim kendi kendime..

Gittim bildiğimiz saç yıkama şampuanı aldım ( kremsiz şampuan olmalı mutlaka) kovaya yarım sıcak su doldurdum şampuanı biraz döktüm ve microfiber bezi daldırdım iyice sıktım camları pimapenleri öylece sildim.(Pimapenler ve camlar çok kirliyse önce kabasını alın .)Microfiber bezinizle sildikten sonra ekstra bir kurulamaya gerek yok.Zaten işin keyifli kısmıda bu :) kurulama yapmıyorsunuz.Annemin camlarında denedim sonuç şaşırtıcı ve beklediğimden iyiydi.Pırıl pırıl camları görünce vay be şimdiye kadar neden duymadım yapmadım diyosunuz kendi kendinize.İzmir'e döndüm kendi camlarımıda aynı formülle sildim miss :) Çevremdeki herkesede tavsiye ediyorum ,buraya da yazayım dedim ..Sevgiler..:21:

Sizin yontemi deneyecegim ama sabah ictiginiz cayi suzup ustne biraz normal su ekleyip silin ve kurulayin prıl pırıl oluyor aynalar beyaz dolaplar camlar aslaa iz kalmiyo bez izi.

Ben bir kaç aydır bu yöntemi kullanıyorum ve inanılmaz memnunum, nerdeyse her temizlikte camları siler oldum, o kadar kısa sürüyor ki ve sonuç da muhteşem oluyor :)

Back