Pramature bebek bakımı

Merhaba ben 5 gün oldu sezeryan doğum yaptım bebeğimi yoğun bakımına aldılar doktor bana dedi hem pramature hemde ciğerleri gelişmemiş bide Kordon bağı dolanmış bide ememiyor ondan aldık dediler kendi doğum doktorum dedi gayet sağlıklı bı bebek dünyaya getirdin dedi ne yapacağımı bilmiyorum bu durumu yaşayan anneler var mı acaba yardımcı olsanız bana

Allahım sağlıkla mutlulukla analı babalı yavrunuzu evinize götürüp büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşım.

Allahım sağlıkla mutlulukla analı babalı yavrunuzu evinize götürüp büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşım.
Sağol cnm benim inşallah bol bol dua ediyorum bian önce iyileşsin eve gelsin özledim ben yavrumu

Rabbim birbirinize kavuştursun inşallah canım. Kaç haftalik kaç kilo doğdu. 28haftalik 850gr doğum yaptım 2bucuk ay civarı kuveste kalicagi söyledi doktorum. Bugün 28 gun oldu 1076 kilo oldu.suan durum iyi gidiyo şükür kilo almaya başladı.
Biliyorum ayrı kalmak zor,endiselenmemek mümkün değil. Orası güvenli yerdeler. Hiç üzülmeyin sütünü sagip götürebilirsiniz.

2 kilo 500 grm doğdu doktor 38hafalik diyordu bana göre de 36 haftalık. inşallah sende bebeğine kavuşursun en kısa zamanda sağ saglim kucağına alırsın bu günleri atlatırız inşallah

allah yardımcın olsun canım,kaç haftalık dogdu. ben 28 haftalık yapmıstım dogum bir ay yaşayabildi,çiğerleri kanadı oglumun

Basın sağolsun cnm benim doktora göre 38 haftalık doğdu ama bana göre 36 haftalık

Basın sağolsun cnm benim doktora göre 38 haftalık doğdu ama bana göre 36 haftalık
sağol canım allah bağışlasın. sağlıklıydı kendi kendine nefes almaya bile başlamıştı ama ciğer geliştirici iğneyi ameliyat anında vurdukları için etkisi olmadı maalesef doktor her zaman bugun iyi ama cok küçükler yarına ne olur bilinmez derdi.doğruda demiş(

Benim bebegim de premature. 26 haftalik dogdu ustelik. Siz bol bol süt sagin. Her sey yolunda merak etmeyin. Allahin izniyle, saglikla kavusursunuz yavrunuza. Bebişler kuvezdeyken biz cok ozleriz, cok merak ederiz ama hemsireler inanin anneleri gibi davraniyorlar bebeklere. Seviyorlar, ilgileniyorlar... Sadece cok ozleyeceksiniz ama iyi oldugunu bildikce iciniz rahat edecek. Bugunler hizli gecer. Hazirlik yapin bol bol. Ve unutmayin en onemli sey anne sutu. Hicbir mama anne sutunun yerini tutamaz. Bol bol sağin sutunuzu. Gelmese bile sagin. Makineler catlak yapar meme ucunda. Krem alin. Yine sagin. Posetooset gonderin. Ama mutlaka da her sagmadan sonra kaynatin pompayi. Ellerinizle icine temas etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…