• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları Prader willi anneleri

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

tugbakircali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
115
1
96
Ankara
6 aylık dünya güzeli bir oğlum var 2,5 aylıkken prader willi teşhisi konuldu sürekli kontrol altındayız ama genede anne ve baba olarak bizim ellerimiz kollarımız bağlı hacettepedeki genetik uzmanlarının söylediği tek bir şey var herşey güzel olacak birlikte yaşayıp göreceğiz.
Bu konuda bilgisi olan herkesten rica ediyorum beni bilgilendirebilirmisiniz önüme neler çıkabileceğine dair hiçbir fikrim yok:(

6 aylık dünya güzeli bir oğlum var 2,5 aylıkken prader willi teşhisi konuldu sürekli kontrol altındayız ama genede anne ve baba olarak bizim ellerimiz kollarımız bağlı hacettepedeki genetik uzmanlarının söylediği tek bir şey var herşey güzel olacak birlikte yaşayıp göreceğiz.
Bu konuda bilgisi olan herkesten rica ediyorum beni bilgilendirebilirmisiniz önüme neler çıkabileceğine dair hiçbir fikrim yok:(

inşallah sonuçlar iyi olur bizde yeni yolladık ankaraya genetiğğe kan benim oğlumda 6 aylık prader willi sendromuna bakılacak 2 aylıkken yapıldı otest çıkmadı ama ankarada bir prof bulduk alanında çok iyiymiş o bize prader williye benziyor dedi birdaha kan yolladık bakalım inşallah çıkmaz ALLAH hepimize sabır çoçuklarımıza şifa versin

inşallah çıkmaz gerçekten çok zor önüne ne çıkacağını bilememek bebeğime 15 günlükken fish testi yapıldı kesin tanı koyabiliyorlarmış sonucu 2 aylık olunca aldık hacettepede yapıldı test inşallah sizin bebeğinizin temiz haberlerini duyarız yüce rabbim bütün çocukları korusun ve hiçbir anneyi babayı evladı ile sınamasın.

Back