pozitifmi? negatif? anlamadım

E

EU1

Ziyaretçi
slm arkadaşlar
ben transferden sonraki 13 gün yani dün gidip kan testini yaptırdım dr yoktu merkezde tahlil sonucunu gordinatör hemşire açıkladı sakin ve her iki sonuç içinde hazırlıklydım
hemişre bana güzel haber veremiceni söyledi değeri sorduğumda bana bir dedi eve gelene kadar ağlamaktan gözlerim şişti senağlama neyse eşimle konuştuk tekrar deneriz dedik herşeyde bir hayır vardır

ama anlamadığım değer bir ne demek nette araştırdık benim kilom biraz fazla bundan dolayı hcg hormonu kilolularda düşük çıkarmış ben halla regl olmadım belki ilaçların etkisiyle geçikecektir ama bu sonuç beni tatmin etmedi pazartesi tekrar test yaptırmayı düşünüyorum kafamçokkarıştı dyugularım alt üst oldu allah başka keder vermesin tabiki kendimi toparlıcam yine deneriz

arkadaşım normal yolla hamile kaldı ama ne kanda nede idrar testinde çıkmamıştı ama hamileydi şimdi nerdeyse bebeği doğamak üzere tüp bebekte bu mümkünmü acaba ?

benim gibi bu durumu yaşayan varmı çok merak ettim belki banada bu konuda yardımcı olursunuz şimdiden herkese teşekkürle ra.s.

Hayırlısı olsun canım,1 malesef negatif,sana verdikleri test sonuç kağıdında da yazar, normal değer 0-4 arası diye yani seninki normal değerler içinde..Benim transferin 12.günü 6.73 tü ve negatif dediler ama sonra kanama sancılar bitmedi ve dış gebelik olduğunu öğrendik malesef..Ama burda okadar ilginç hikayeler okuyoruzki insan acabamı demekten kendini alamıyor.Bence sen mutlaka 2. testide yaptır,nolur nolmaz.Bak araştırmışsın,birşeyler takılmış kafana 2. testi ihmal etme derim ben,en azından için rahat eder.Çok küçük bi ihtimal ama ihmal etme lütfen,benim canım çok yandı 2.testi yaptırmadığım için,o yüzden herkese mutlaka yaptırın diyorum,nolur nolmaz...
Bu ayda adetim 3 gün gecikti,ben hemen umutlandım tabi yaptırdım kan tetsi değer 2 çıktı,benim hep 2 çıkar zaten nedense ama ertesi gün adet oldum,ama testten zarar gelmez,içimiz rahat etsin ona göre davranalım dimi?

Hakkımızda herşeyin hayırlısı canım,çabucak toparlanman dileklerimle...

Olumsuz sonuç aldığın için üzgünüm bende ilk denemede aynı şeyleri yaşadım.Transferden 13 gün sonra yaptırdığın test sonuçu 1 olduğuna göre ne yazık ki negetif. bunun kiloya bağlı tüp bebek tedavisininde değerin az çıkması durumu şu an için sanırım değiştirmez.Eğer 1 haftadan sonra adet olmazsan kan testini tekrarlamanı tavsiye ederim.adet döngüsü 3 gün ile 10 arası (Tahliden sonra) değişebiliyor.
Her iki negetif denemende tahlil gününden 3-4 gün sonra adetim oluşuyordu.
İdrar tahililerinde ,ara idrar ile yapılan teste negetif sunuç çıkabiliyor .bu yüzden sabak ilk idrarı ile yapılan testte doğruluk payı yüksek.
Umarım diğer denemelerinde pozitif sonuçu alırsın.Bu mutluluğu en kısa zamanda yaşaman dileği ile.
Unutma bunu tek yaşayan siz değilsiniz hepimiz bu yolda yıllarca emek veren kişileriz.Rabbim yardımız olsun.

Hayırlısı olsun canım,1 malesef negatif,sana verdikleri test sonuç kağıdında da yazar, normal değer 0-4 arası diye yani seninki normal değerler içinde..Benim transferin 12.günü 6.73 tü ve negatif dediler ama sonra kanama sancılar bitmedi ve dış gebelik olduğunu öğrendik malesef..Ama burda okadar ilginç hikayeler okuyoruzki insan acabamı demekten kendini alamıyor.Bence sen mutlaka 2. testide yaptır,nolur nolmaz.Bak araştırmışsın,birşeyler takılmış kafana 2. testi ihmal etme derim ben,en azından için rahat eder.Çok küçük bi ihtimal ama ihmal etme lütfen,benim canım çok yandı 2.testi yaptırmadığım için,o yüzden herkese mutlaka yaptırın diyorum,nolur nolmaz...
Bu ayda adetim 3 gün gecikti,ben hemen umutlandım tabi yaptırdım kan tetsi değer 2 çıktı,benim hep 2 çıkar zaten nedense ama ertesi gün adet oldum,ama testten zarar gelmez,içimiz rahat etsin ona göre davranalım dimi?

Hakkımızda herşeyin hayırlısı canım,çabucak toparlanman dileklerimle...

nevinırmakcım :1hug: teşekkür ederim paylaşımın için
hakkımızda gerçekten hayırlısı( amiin ) ben pazartesi tekrar yaptırim tahlili iyice netleşsin

Olumsuz sonuç aldığın için üzgünüm bende ilk denemede aynı şeyleri yaşadım.Transferden 13 gün sonra yaptırdığın test sonuçu 1 olduğuna göre ne yazık ki negetif. bunun kiloya bağlı tüp bebek tedavisininde değerin az çıkması durumu şu an için sanırım değiştirmez.Eğer 1 haftadan sonra adet olmazsan kan testini tekrarlamanı tavsiye ederim.adet döngüsü 3 gün ile 10 arası (Tahliden sonra) değişebiliyor.
Her iki negetif denemende tahlil gününden 3-4 gün sonra adetim oluşuyordu.
İdrar tahililerinde ,ara idrar ile yapılan teste negetif sunuç çıkabiliyor .bu yüzden sabak ilk idrarı ile yapılan testte doğruluk payı yüksek.
Umarım diğer denemelerinde pozitif sonuçu alırsın.Bu mutluluğu en kısa zamanda yaşaman dileği ile.
Unutma bunu tek yaşayan siz değilsiniz hepimiz bu yolda yıllarca emek veren kişileriz.Rabbim yardımız olsun.

aktuel teşekkür ediyorum :1hug: paylaşımın için
bilemiyorum ben kan testini pazartesi tekrarlıyayım diyorum
sanırım regl olmadan ben kan testine pek inanmıcam bu gidişle ama hakkmızda hayırlısı olsun iyi dileklerine bende katılıyorum yalnız ben diil tüm bu yolda olan arkadaşlarım adınada diliyorum

kendimi çıkmaz bir sokaktymışım gibi hissediyorum hangi yöne gitsem acaba diye düşünüyorum bu yolda bana yardımcı olan ve olacak tüm herkese şimdiden teşekkür ederim hepinizi sevgiyle kucaklıyorum:1hug:

benle aynı durumu yaşayanlar negatif sonuc almış olsanızda durumunuz nasıl devam etti bana yazarsanaız çok sevinirim ben negatif sonuca rağmen regl olmadım daha olcakmışım gibide gelmiyor sizinde öylemiydi?

kaç gün sonra regl oldunuz geçikmesi ne anlama geliyor? ilaçlaramı bağlı bu durum ?

küçük bir ihtimal varsada verilen iğneyi haplar ve jeli bıraktım? kafamçokkarıştı bırakmalımıyım?

göğüslerimde anlatılan hasssiyet halla mevcut?

başım iki üç gündür ağrıyor ? regl öncesi ağrı gibi?

sabahları azda olsa bir bulantı yaşıyorum ama kısa sürüyor?

v.s v.s belkide hepsi piskolojik ama neolur yardımcı olun sizde bunları yaşadınızmı ?

:uhm::uhm::uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım geçmiş olsun. Üzülerek belirteyim ki tüp bebekte 13.gün yapılanBeta Hcg testi 1 çıktıysa sonuç maalesef negatiftir. Regl olmamanın nedeni progestandır. Bende aşılamada böyle bir durum yaşadım ama progestanı bıraktıktan 2-3 gün sonra regl oldum. Ama yine de dilerim pazartesi yapacağın testte değerin yükselmiş olur.

slm bende dün öğrendim sonuç negatif çıktı çok üzgünüm sanki hayatım değişti tuhaf içim çok acıyor kendimi toparlamanın yollarını arıyorum bilmiyorum allah sabır versin

Bütün sonucu negatif çikan arkadaşlarim ne olur üzülmeyin ve umudunuzu yitirmeyin rabbim çok büyük hepiniz inşallah pozitif sonucu alacaksiniz bir gün o bir gün inşallah en kisa zamanda olur şu mübarek aylar yüzü suyu hürmetine hepimizin dualari kabul olsun inşallah

canım takma kafana ALLAH nasip ettiyse olucaktır negatif görünüyor ama tekrarla istersen ,İNŞALLAH hamilesindir hakkında hayırlısı olsun canım,bizi haberdar et..

slm arkadaşlar
ben transferden sonraki 13 gün yani dün gidip kan testini yaptırdım dr yoktu merkezde tahlil sonucunu gordinatör hemşire açıkladı sakin ve her iki sonuç içinde hazırlıklydım
hemişre bana güzel haber veremiceni söyledi değeri sorduğumda bana bir dedi eve gelene kadar ağlamaktan gözlerim şişti senağlama neyse eşimle konuştuk tekrar deneriz dedik herşeyde bir hayır vardır

ama anlamadığım değer bir ne demek nette araştırdık benim kilom biraz fazla bundan dolayı hcg hormonu kilolularda düşük çıkarmış ben halla regl olmadım belki ilaçların etkisiyle geçikecektir ama bu sonuç beni tatmin etmedi pazartesi tekrar test yaptırmayı düşünüyorum kafamçokkarıştı dyugularım alt üst oldu allah başka keder vermesin tabiki kendimi toparlıcam yine deneriz

arkadaşım normal yolla hamile kaldı ama ne kanda nede idrar testinde çıkmamıştı ama hamileydi şimdi nerdeyse bebeği doğamak üzere tüp bebekte bu mümkünmü acaba ?

benim gibi bu durumu yaşayan varmı çok merak ettim belki banada bu konuda yardımcı olursunuz şimdiden herkese teşekkürle ra.s.

Hayırlısı olsun inşallah. Benimde 1. tüp bebek denememde değerim 14 çıkmıştı 5 in üzerinde olmasına rağmen dr um sen yinede 2. test yapalım ama ümitlenme demişti ve 15. gün test sonucun 2.9 çıktı alınan ilaçlardan dolayı bazen değerler yüksek bile çıkabiliyor ama 1 değeri kesinlikle bu defalık olmadığını gösteriyor. Hiç ümidini yitirme allah 2. denemende ( benim gibi ) inşallah sanada bebeğini kısmet eder.:teselli:

kendimi çıkmaz bir sokaktymışım gibi hissediyorum hangi yöne gitsem acaba diye düşünüyorum bu yolda bana yardımcı olan ve olacak tüm herkese şimdiden teşekkür ederim hepinizi sevgiyle kucaklıyorum:1hug:

benle aynı durumu yaşayanlar negatif sonuc almış olsanızda durumunuz nasıl devam etti bana yazarsanaız çok sevinirim ben negatif sonuca rağmen regl olmadım daha olcakmışım gibide gelmiyor sizinde öylemiydi?

kaç gün sonra regl oldunuz geçikmesi ne anlama geliyor? ilaçlaramı bağlı bu durum ?

küçük bir ihtimal varsada verilen iğneyi haplar ve jeli bıraktım? kafamçokkarıştı bırakmalımıyım?

göğüslerimde anlatılan hasssiyet halla mevcut?

başım iki üç gündür ağrıyor ? regl öncesi ağrı gibi?

sabahları azda olsa bir bulantı yaşıyorum ama kısa sürüyor?

v.s v.s belkide hepsi piskolojik ama neolur yardımcı olun sizde bunları yaşadınızmı ?

:uhm::uhm::uhm:

tüm ilaçlarını bırakmalısın ben negatif sonuçtan 10 gün sonra regl oldum kullandığımız ilaçların etkisiyle malesef gecikmeler yaşanabiliyor. Dr bana 2 hafta daha regl olmazsan gel ilaçlarla getirtmemiz gerekir demişti 2 hafta sonunda dr a gideceğim gün regl oldum.

a.s.a.s.a.s. hepinize teşekkür ederim a.s.a.s.a.s.

hakikkaten yanlız dilmişim yaşmayan anlamıyor :1hug:
bugün daha iyim yerimseniben
tüp bebek merkezinden aradılar dr tekrar görüşmek istiyor bizimle ama ben oraya gitmek
istemiyorum bu aralar, :1no2: kendimi daha iyi hissedince
önce herşey bi düzene girsin regl olayım belki kısa bir tatile çıkarım ertelemiştim tedavideyim diyee siz ne dersiniz sanki bana moral olur gibi geliyor bakalım artık hayırlısı allah hepimizin gönlüne göre versin sevgiyle kalın a.s.

X