Belli olmaz canım tekrar testle dene bakalımMerhabalar ben 29 martta adet oldum ve sonrasında yaptığım ovulasyon testleriyle döngümün 20. gününde 15 nisanda yumurtlama yaşadım. Yumurtlamadan 1 hafta 10 gün sonra kasık ağrısı ve gaz oluştu.Dün de kahverengi akıntım oluştu ancak çok kısa sürdü peçeteye sürülünce anca anlaşılır bir şekilde. Sabah ilk idrarla yaptığım laboquick kaset gebelik testi negatif çıktı geç döllenme olup pozitife dönebilir mi acaba? Bir de şu anda kan testi yapsam anlaşılır mı ?
Negatifi görünce çok moralim bozuldu bir de erken gebelik testi alsam fark eder mi acaba?Belli olmaz canım tekrar testle dene bakalım
Fark eder canım erken gebelik testleri daha hassas oluyorNegatifi görünce çok moralim bozuldu bir de erken gebelik testi alsam fark eder mi acaba?
peki hangi marka daha iyi bilginiz var mı ?Fark eder canım erken gebelik testleri daha hassas oluyor
ben hiç bulamadığım zamanlarda duratest kullanıyorum. ona çok güvenilir değil diyorlar. Ama prodoctor güzel hiç yalancı pozitif çıkartmadı bana henüzpeki hangi marka daha iyi bilginiz var mı ?
çok teşekkür ederimben hiç bulamadığım zamanlarda duratest kullanıyorum. ona çok güvenilir değil diyorlar. Ama prodoctor güzel hiç yalancı pozitif çıkartmadı bana henüz
Adetiniz kaç gün gecikti ? Eğer 1 haftanın altında bir gecikme varsa kaset testle çıkmayabilir erken gebelikle tekrarlayın ya da kesin sonuç için kan verinMerhabalar ben 29 martta adet oldum ve sonrasında yaptığım ovulasyon testleriyle döngümün 20. gününde 15 nisanda yumurtlama yaşadım. Yumurtlamadan 1 hafta 10 gün sonra kasık ağrısı ve gaz oluştu.Dün de kahverengi akıntım oluştu ancak çok kısa sürdü peçeteye sürülünce anca anlaşılır bir şekilde. Sabah ilk idrarla yaptığım laboquick kaset gebelik testi negatif çıktı geç döllenme olup pozitife dönebilir mi acaba? Bir de şu anda kan testi yapsam anlaşılır mı ?
daha adetim gecikmedi bugünlerde adet olmam gerekiyor ancak kasık ağrısı ve kahverengi akıntıyı görünce şüphelendim. Öyle bir durum yoksa da stresten adet olamayacağım için öğrenmek istiyorumAdetiniz kaç gün gecikti ? Eğer 1 haftanın altında bir gecikme varsa kaset testle çıkmayabilir erken gebelikle tekrarlayın ya da kesin sonuç için kan verin
Evet fark eder daha hassas oluyor onlar dene istersenNegatifi görünce çok moralim bozuldu bir de erken gebelik testi alsam fark eder mi acaba?
Evet lekelenme bir kaç saat sürdü sonrasında şeffaf su gibi akıntı gelmeye başladı. Çok haklısınız aklımdan çıkarıp başka şeyleri düşünmem lazım çok düşününce adet olacaksam da olamıyorumLekelenme sadece bir kaç saat sürüp tamamen kesildiyse yerleşme kanaması olabilir ama siz yine de kan vermek için biraz bekleyin adetiniz 5 10 gün geciksin tekrar test yapın pozitif görürseniz kan verin böylesi daha garanti. Tabi ki bu süreçte beklemek çok zor oluyor ama acele edip negatif sonucu görmek de insanı çok üzüyor tavsiyem biraz bekleyin kendinizi dinleyin Adetiniz gelmiş de olabilir
İnşallah en kısa sürede güzel haberlerinizi alırız çok düşünmemek lazım ama ben de engel olamıyorum düşünmeyeEvet lekelenme bir kaç saat sürdü sonrasında şeffaf su gibi akıntı gelmeye başladı. Çok haklısınız aklımdan çıkarıp başka şeyleri düşünmem lazım çok düşününce adet olacaksam da olamıyorum
ben de aynı durumdayım geçen ay bir belirtim yoktu birkaç gün gecikti gebelik testinde negatifi görünce hemen adet oldum bu ay belirtilerim gerçek mi psikolojik mi bilemiyorumİnşallah en kısa sürede güzel haberlerinizi alırız çok düşünmemek lazım ama ben de engel olamıyorum düşünmeyekendimde en ufak bi değişiklik hissettiğimde acaba mi diyorum bunu nasıl bırakacağım bilmiyorumm
teşekkür ederim bugün alıp deneyeyimAwox comfort ve prodoctor deneyin onlar birebir doğru gösteriyor
Ne çıktıiteşekkür ederim bugün alıp deneyeyim
Bugün alamadım yaptığımda sonucu buraya da yazarımNe çıktıi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?