• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pozitif test😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Kizlar merhaba cok mutluyum😍 bugun hamile oldugumu ogrendim hastaneye gittim 4+6ymis kese olusmus ama bebegi goremedik normal mi sizce ne zaman gorunur. 6haftalik olumca gel dedi hem bebek hem kalp atisi icin. Sat 20nisan
Bugun gecikmemin 8.gunu

Eklentiler

• 20200527_141544.jpg
    20200527_141544.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 58
Kizlar merhaba cok mutluyum😍 bugun hamile oldugumu ogrendim hastaneye gittim 4+6ymis kese olusmus ama bebegi goremedik normal mi sizce ne zaman gorunur. 6haftalik olumca gel dedi hem bebek hem kalp atisi icin. Sat 20nisan
Bugun gecikmemin 8.gunu
Hadi gözün aydın Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

çok güzel sonucun hayırlı olsun
ilişkiye girme ,ağır akldırma , bol bol dua et :KK36:

Bugun gecikmemin 8.gunu

hayırlı olsun :) evet normal şuan kendisini değil sadece keseyi görürsünüz inşAllah 2 3 hafta sonra da kendisini görürsünüz :)

belirtilerin nelerdi canm merak ettim hayırlı olsun
Bugun gecikmemin 8.gunu

Canim tesekkur ederim. Gogus hassasiyeti ve belde agri var baska belirti yasamadim :)

Bugun gecikmemin 8.gunu
Ben 4+5’te vajinal ultrasonla gördük. Karından görünmemişti. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Back