• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif mi?

AyzaD

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
736
488
18
29
Kızlar bi bakar mısınız?
IMG_8982.JPG
IMG_8979.JPG

İkinci çizgi bazen şilikte olabiliyor ama burda ikinci çizgi hiç görünmüyor :KK43: istersen tekrar bir dene canım

Vallahi 10 dakikadır bakıyorum ,ikinci resimde varla yok arası bisey.telefonu uzaktan tutup baktım ,sanki cok cok silik ikinci cizgi var gibi resimde.

Fotoyu yakinlaştirip baktim sanki cok silik bir cizgi var rabbim gonlune gore versin inşallah

Yok şu an göremedim 2. Çizgiyi inşallah doktorundan iyi haberlerini alırsın test bazen doğru çıkmıyor..Sabah aç karinla ilk idrarinla dene bir de

2. Cizginin yeri belirir ya oyle bisey var cnm bat ne zmn

Can'ım seni üzmek istemem inşallah seninkinde vardır pembe kutulu erken gebelik testiyse bende seninkinden daha belirgin çıkmasına rağmen malesef gebelik yoktu gönlüne göre versin Rabbim benimde isteyen herkesinde ❣ önceki konularıma bakarsan göreceksin testlerimi Can'ım

Canım flaşla çektiğin fotoda silik bi çizgin var benim de böyle çıkmıştı battan 5 gün önce testi ilk idrarla ya da kan testi yaptır

Canım flaşla çektiğin fotoda silik bi çizgin var benim de böyle çıkmıştı battan 5 gün önce testi ilk idrarla tekrarla ya da kan testi yaptır

Back