B btlshn Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Kasım 2023 9 1 1 29 5 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi btlshn #1 Renklim 4 gün gecikti test yaptım bu şekil çıktı anlayamadım Eklentiler IMG_7290.jpeg 92 KB · Görüntüleme: 83 image.jpg 103,2 KB · Görüntüleme: 79
betulrahimi Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2022 793 181 23 23 5 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi btlshn #2 btlshn .!.: Renklim 4 gün gecikti test yaptım bu şekil çıktı anlayamadım Genişletmek için tıkla... Pozitif iki çizgi var ama aşırı dağılmış net bişi soyleyemem
btlshn .!.: Renklim 4 gün gecikti test yaptım bu şekil çıktı anlayamadım Genişletmek için tıkla... Pozitif iki çizgi var ama aşırı dağılmış net bişi soyleyemem
B btlshn Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Kasım 2023 9 1 1 29 5 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi btlshn #3 betulrahimi .!.: Pozitif iki çizgi var ama aşırı dağılmış net bişi soyleyemem Genişletmek için tıkla... Çok merak ettim ilk kez böyle oldu neden dağıldı acaba
betulrahimi .!.: Pozitif iki çizgi var ama aşırı dağılmış net bişi soyleyemem Genişletmek için tıkla... Çok merak ettim ilk kez böyle oldu neden dağıldı acaba
betulrahimi Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2022 793 181 23 23 5 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi btlshn #4 btlshn .!.: Çok merak ettim ilk kez böyle oldu neden dağıldı acaba Genişletmek için tıkla... Fazla damlatmis olabilirsin yada elinde fazla tuttuysan çünkü 3 damla ve 5 dakika olana kadar düz zeminde durmalı
btlshn .!.: Çok merak ettim ilk kez böyle oldu neden dağıldı acaba Genişletmek için tıkla... Fazla damlatmis olabilirsin yada elinde fazla tuttuysan çünkü 3 damla ve 5 dakika olana kadar düz zeminde durmalı
B btlshn Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Kasım 2023 9 1 1 29 5 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi btlshn #5 betulrahimi .!.: Fazla damlatmis olabilirsin yada elinde fazla tuttuysan çünkü 3 damla ve 5 dakika olana kadar düz zeminde durmalı Genişletmek için tıkla... Yanlış sonuç mu veriyor acaba hep elime alırım ve 5 damla felan damlatırım ilk kez böyle oldu
betulrahimi .!.: Fazla damlatmis olabilirsin yada elinde fazla tuttuysan çünkü 3 damla ve 5 dakika olana kadar düz zeminde durmalı Genişletmek için tıkla... Yanlış sonuç mu veriyor acaba hep elime alırım ve 5 damla felan damlatırım ilk kez böyle oldu
A Ahsen2225 Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2023 185 45 13 27 5 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi btlshn #6 en fazla 2 damla kabarcık olusmadan ve sabıt bır zemıdne bakmak lazım. 5 dk sonra sonuc cıkar. hamıle gıbıısnız ama hcg verın
en fazla 2 damla kabarcık olusmadan ve sabıt bır zemıdne bakmak lazım. 5 dk sonra sonuc cıkar. hamıle gıbıısnız ama hcg verın
A Ahsen2225 Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2023 185 45 13 27 5 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi btlshn #7 pardon en fazla 3 damla*
B btlshn Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Kasım 2023 9 1 1 29 5 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi btlshn #8 Ahsen2225 .!.: en fazla 2 damla kabarcık olusmadan ve sabıt bır zemıdne bakmak lazım. 5 dk sonra sonuc cıkar. hamıle gıbıısnız ama hcg verın Genişletmek için tıkla... Ay inşallah hayırlısı olsun yarın pahalı testten alacağım onda çıkarsa öyle kan vereceğim geçen ay kimyasal yaşadım düştü çünkü o sebeple beklemek istiyorum kan için de böyle çıkınca çok merak ettim sorayım dedim
Ahsen2225 .!.: en fazla 2 damla kabarcık olusmadan ve sabıt bır zemıdne bakmak lazım. 5 dk sonra sonuc cıkar. hamıle gıbıısnız ama hcg verın Genişletmek için tıkla... Ay inşallah hayırlısı olsun yarın pahalı testten alacağım onda çıkarsa öyle kan vereceğim geçen ay kimyasal yaşadım düştü çünkü o sebeple beklemek istiyorum kan için de böyle çıkınca çok merak ettim sorayım dedim
A Ahsen2225 Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2023 185 45 13 27 6 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi btlshn #9 gecmıs olsun. uzuldum. ınsalalh bu gebelıgınız sağlıklı gecer
B btlshn Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Kasım 2023 9 1 1 29 6 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi btlshn #10 Ahsen2225 .!.: gecmıs olsun. uzuldum. ınsalalh bu gebelıgınız sağlıklı gecer Genişletmek için tıkla... inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Ahsen2225 .!.: gecmıs olsun. uzuldum. ınsalalh bu gebelıgınız sağlıklı gecer Genişletmek için tıkla... inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin