pozitif mi ?

meloss61

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
4
1
6
kızlar merhaba sitede yeniyim fikirlerinize ihtiyacım var
henüz 3 aydır evliyiz ve çocuk istiyoruz regl gecikmesinin 15.gününde kahverengi çamur gibi akıntı geldi regl oldum sandım ama kırmızıya dönmedi hiç bi kaç gün sürdü, bazen pede gelmedi peçeteyle silince geldi, az az akıntı pedi doldurmayacak şekilde normalde regl olduğum zaman ped dolu dolu olurdu,
akıntı kesileli 4 gün oluyor kasıklarımda ve belimde sanki regl olacakmış gibi ağrım var, bununla birlikte gaz, karın şişliği, sık idrara çıkma sorunum da var, kahverengi akıntı gelmeden önce regl geciktiği için kan ve idrar testi yaptım negatifti, şimdi yapsam sizce pozitif midir yoksa başka bir şey mi ?

Adet gecikmesinin 15. Gününde yerleşme kanaması olması çok normal eğer gebeyseniz. Hatta kasık ağrısı bel ağrısı gibi regl belirtileri de olması normal. Ancak benim adet gecikmemin 4. gününde beta hcg değerim epey yüksekti. Kan ve idrarım da da gebelik anlaşılıyordu. Sanki adet gecikmesi yaşıyormuşsunuz gibi geldi. Adetiniz düzenli midir normalde? Hep günün de mi olursunuz bu önemli

Bence kadin doğuma görünün kist vs olabilir, gebelikte olabilir ne olduğunu net öğrenmiş olursunuz

evet adetlerim düzenlidir normalde arada sadece 1 gün oynardı. Fakat burada okuduğum bazı yazılarda geç döllenme yaşayanlar olmuş testlerde çıkmamış sonradan öğrenmişler kafamı karıştıran nokta da o

kadın doğuma gittim ufak bir kist olduğunu söylemişti ama bu her kadında vardır regl öncesi oluşur regl olunca da kendi kendine patlar kaybolur demişti
Basit kist ile regl ile atılır muhtemelen. Bir sonraki ay hersey normale dönerse sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…