• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif mi yaani hamilemiyim?

Evdekibulgur

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
258
133
18
34
Test yaptim. İdrar damlattigim gibi negatif cikti. Sonra attim bir koseye bugun baktim boyle cikmis cizgi. Onceki testlerde boyle birsey gelmedi basima hic. Neyse sonra İkinci testi yaptim pesine negatif cikti. Anlamadim nedirki simdi bu :(

Eklentiler

• P_20160204_121444.jpg
    P_20160204_121444.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 325
Negatif şekerim ilk 10 dakikadan sonrası önemsiz.
Hamile olsan idrar i damlatir damlatmaz çizgi belirir

Kizlar yaptigim ikinci testte de ikinci cizgi cikmis su an. Onceden olmazdi boyle birsey. Ve olmaasi gerektigi yerde belirmis

Kizlar yaptigim ikinci testte de ikinci cizgi cikmis su an. Onceden olmazdi boyle birsey. Ve olmaasi gerektigi yerde belirmis

Ilk 10 dakika içinde çıktı ise pozitif.
Çıkmadı 1 saat sonra çıktı ise negatif.
Başıma geldiği için soyluyorum

Bu test biraz hatalı gibi, hemde önemli olan ilk 10 dakika..
İkinci testtede negatif çıkmış zaten. Adetine kaç gün var? İçim rahatlasın diyorsan adet günü yaparsın testi.

Benim de hamileliğimde öyle olmuştu. İlk önce negatifti.. Hatta negatif diye üzülmüştüm .. 2 saat sonra çok silik bir çizgi belirdi.. Hamile olma ihtimaliniz yüksek.. Önemli olan o çizginin gittikçe koyulaşması..

bellı olmaz ben kızıma hamıle kaldıgımı oyle ogrendım test yapmayı bılmıyordum testı yaptım baktım cızgı yok attım cope arkdsm neoldu ddm yok nasıl yok bukdr hızlı olmaz copten aldıgında 2 cızgı vardı senınkı gıbı dr a gttm hamıleydım bence ya testı tekrarla bu kez 5 dakıka tut yada kan testı yaptır

Kizima hamileyken ilk negatif olan testime 1 saat sonra tekrar baktigimda cook silik cizgi gormustum 3 4 gun sonra kan testiyle hamile oldugumu ogrenmistim hayirlisi olsun canim

Back