Adetim 3 gün gecikti ve 2 test aldım biri erken gebelik testi öğlen erken gebelik testini yaptığımda negatifti daha 15 dakika önce sıradan kaset test yaptım damlatır damlatmaz 2. Çizgi silik çıktı sizin düşünceniz nedir ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var mı sizce beni yanıltmasından korkuyorum ya negatifsehemen cikti.dimi?
Bı tane daha yapmadan emın olamazsınız malesefkıEvet var mı sizce beni yanıltmasından korkuyorum ya negatifse
Sabah tekrarlayacağımBı tane daha yapmadan emın olamazsınız malesefkı![]()
Bu test çok kişiye yalancı pozitif çıkarttıAdetim 3 gün gecikti ve 2 test aldım biri erken gebelik testi öğlen erken gebelik testini yaptığımda negatifti daha 15 dakika önce sıradan kaset test yaptım damlatır damlatmaz 2. Çizgi silik çıktı sizin düşünceniz nedir ??
bence varEvet var mı sizce beni yanıltmasından korkuyorum ya negatifse
Umarım benide yanıltmıyordurBu test çok kişiye yalancı pozitif çıkarttıbaşka bir markayla tekrarlayın umarım hamilesindir
![]()
Sabah yapıcam inşallah hüsran olmaz sonuçbence varbirdaha yap emin olmak.icin
![]()
inşallah vardırbence var ben de bu testle öğrenmiştim![]()
Sen yınee de bekle bnmde HP erken gebelik testlerınde çıkmıyordu dıgerlerınde çıkıyordu istesen hemen gıt kan vr 5 in üzerındeyse vardır inşallahKızlar sonuç negatif sabah yine test yaptım tek çizgi farklı bir marka ile denedim
merhaba suan sizle ayni durumu ben de yasiyorum acaba sonucunuz ne olduEvet var mı sizce beni yanıltmasından korkuyorum ya negatifse
Sonuccv ne olduuuu benımdee boleee cktıMerhaba sabah ilk idrar ile test yaptım 5 dk sonra hızlıca fotoğları çekip işe geldim. şimdi de gözlüğümü bulamıyorum bulanık görüyorum kesin bişey yok diye çevreme de soramıyorum çizgi gölge görebilen var mı?
Benim negatif çıktıSonuccv ne olduuuu benımdee boleee cktı
canim kan verdim sonucu yarin cikicakSonuccv ne olduuuu benımdee boleee cktı
Negatiftimerhaba suan sizle ayni durumu ben de yasiyorum acaba sonucunuz ne oldu