G gladnes Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2012 17 0 16 İstanbul 9 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gladnes #1 arkadaşlar sabah test yaptım negatif çıktı.sonra testi çöpe attım fakat dayanamdım tekrar baktım.çizgi çok silik belli belirsiz.predictorle yaptım testi ve adetim gecikmedi ama adet belirtim de yok.boyle durum yaşayan varmı
arkadaşlar sabah test yaptım negatif çıktı.sonra testi çöpe attım fakat dayanamdım tekrar baktım.çizgi çok silik belli belirsiz.predictorle yaptım testi ve adetim gecikmedi ama adet belirtim de yok.boyle durum yaşayan varmı
N Nassilyani Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2011 608 161 103 İstanbul 9 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gladnes #2 çok erken bi gebelik var gibi 1 hafta sonra tekrarlayın veya kan tahlili yaptırın 2 3 gün sonra benmde 2, çizgi silikti kan tahlilinde çıktı
çok erken bi gebelik var gibi 1 hafta sonra tekrarlayın veya kan tahlili yaptırın 2 3 gün sonra benmde 2, çizgi silikti kan tahlilinde çıktı
G gladnes Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2012 17 0 16 İstanbul 9 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gladnes #3 2 gün daha bekliycem bakalım nasıl sabredicem bilmiyorum.
N Nassilyani Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2011 608 161 103 İstanbul 9 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gladnes #4 hayırlı haberler alırsın inşallah bende daha ultrasonda görünmedi bende gergin bi bekleyişteyim
G gladnes Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2012 17 0 16 İstanbul 9 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gladnes #5 inşallah gerçi ben biraz kararsızım biraz daha beklemeyi düşünüyodum ama olursa da çok sevinicem karışık duygulardayım.hepimiz için hayırlısııı
inşallah gerçi ben biraz kararsızım biraz daha beklemeyi düşünüyodum ama olursa da çok sevinicem karışık duygulardayım.hepimiz için hayırlısııı