• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif dnmeye alanlar buraya...

Madamada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
11
0
86
Ankara
Hayat gerçekten de her zaman dört dörtlük değil, Ama bazen olaylardan çok, olaylara nasıl baktığımız da çok önemli. İnsan istese en ufak bir konuyu bile büyütüp, hem kendi huzurunu, hem çevresindekilerin huzurunu kaçırabiliyor. İşte bunun için hayatta bazen bazı şeyleri çok fazla dert etmemek gerekiyor. Bunun yüzden hayata karşı daha güçlü durabilmek için, hayata pozitif bakma yöntemlerimizi paylaşalım istiyorum arkadaşlar.

Dün gece sıkıntıdan uykum kaçtı.Regl dönemine yaklaştığımda çok depresif oluyorum.Sıkılacak çok şey olmasada bu zamanlarda herşeyi dert ediyorum.Gece,elimdeki artı ve eksileri teraziye koydum.Artıların eksileri götürdüğüne kendimi ikna ederek uyumaya çalıştım.Bi baktım ki sabah olmuş...Herzaman bu kadar kolay olmuyor ikna etmek kendimi...Ama ne yapalım,şimdilik çıkar yol bu...

Ben de genelde kendimi rahatlatmak için şöyle yapıyorum. Diyorum ki benim üzülmeme sebep olan şey her neyse benim kontrolümde mi. Eğer kontrolümdeyse, düzeltmek için elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum sabırla. Ama benim kontrolüm dışındaysa Allah'a bu günüm için şükredip, yarınım için dua ediyorum. Duanın çok büyük güç olduğuna inanıyorum.

bende bu aralar herseyi kafama takıyorum pozitif düşünmeye calısıyorum ama bazen gercekten cok zor geliyor kafaya takmamak için söyle bir yol buldum basıma her ne gelirse gelsin o işte bir hayır arıcam ve takmıcam sonra stresten hasta oluyorum.ama dediğim gibi söylemek kolay uygulamak zor

bende bu aralar herseyi kafama takıyorum pozitif düşünmeye calısıyorum ama bazen gercekten cok zor geliyor kafaya takmamak için söyle bir yol buldum basıma her ne gelirse gelsin o işte bir hayır arıcam ve takmıcam sonra stresten hasta oluyorum.ama dediğim gibi söylemek kolay uygulamak zor

kaydirigubbakcemile5 :lepi: kaydirigubbakcemile5

hepımız uyuyoruz dımıuyku ölümün yarısıdır derler oyuzden sabah kalkar kalkmaz guzel bır gune daha dogdugumuz ıcın öncelıkle sukretmelıyız bence
kuranı kerımde soyle bır ayet var
sızın ıyı sandıgınız seye kotu bır sey gızlemıs olabılırız , sızın kotu sandıgınız bır seyede ıyı bır sey gızlemıs olabılırız der
aslında bu bır gercektır
bakıyorumda gecmıste yasadıklarıma
ısten ayrılmısın sonra daha ıyısını bulmusum
vs gıbı önceden uzuldugum seyler aslında benım ıyılıgımeymıs oyuzden suan her ıste bır hayır vardır hesabı ınsan herseyı ıyı karsılamayı basarabılıyor
bazı ınsanlar varkı ıyı soyledıgın seyı bıle kotu anlayıp olumsuz tepkı verıyor ıste onlar cok gıcık kısılıkler

kızlar negatıf düşünen hayata olumsuz bakanlara bı kıtap önerecegım ben kıtabın cok faydasını gordum CEKıM YASASI NıLGÜN DEN MUTLAKA OKUYUN DERIMM.... aslında hayatımızı olumlu şeylerı ve olumsuzlukları biz cekıyoruz.. içten ve yürekten ısteyın mutlaka olacaktır....olumlu afirmasyonlarla hayatınızın nasıl degiştıgını sızde goreceksınız ... kötü düşüncelerden uzak durun agzınızdan cıkan sözlere dıkkat edın ...

evet kızlar pozıtıf dusunmek enerjımızı kaybetmememızı saglar daha sıcak daha saglıklı bakmamızı saglar hayata kaz zaman omrumuz var kı negatıf olup hayatı mızı felç edelım kendı kendımıze..

Back