Poziften negatife dönen test

Elfida78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2024
39
3
32
Merhaba hanımlar;
Reglime 2 gün kala ultra hassas test yaptım ilk idrarımla fotoğraflarını ekleyeceğim, hafif bir lekelenmem var. Ovülasyon tarihim 11 kasım en son regl tarihim 27 ekim. İlk idrar ile ultra hassas yaptığım 2 test pozitif çıktı, biri dijital diğeri first response markası en hassas değeri bile ölçen ondada cok soluk bir çizgi vardı, fakat aynı günün akşamı farklı 3-4 test yaptım hepsi negatif bu neden olabilir? Kimyasal gebelik mi yaşadım sizce.

Eklentiler

• IMG_6030.jpeg
    IMG_6030.jpeg
    67,1 KB · Görüntüleme: 183
  • IMG_5941.jpeg
    IMG_5941.jpeg
    49,1 KB · Görüntüleme: 177
Aksam yapılan test cok geçerli olmayabilir, cünkü gün içinde sıvı alıyorsunuz. Sabah yaptıgınız testte bile soluk çizgi cıkıyor bu da beta hcg değerinin düşüklüğünü gösterir bu sebeple aksam beta belli olmayabilir. Sabah ilk idrar ile tekrar deneyin bence.

Aksam yapılan test cok geçerli olmayabilir, cünkü gün içinde sıvı alıyorsunuz. Sabah ilk idrar ile deneyin bence.
Evet bunları yaptıktan sonra ertesi sabah ilk idrarla yaptığımda negatif çıktı, fakat yukarıdaki test için yanılma payı hiç yok deniliyor. Kafam çok karışık ve günlerdir gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumdayım 🤦🏼‍♀️ regl henüz olmadım, bu testler ultra hassas testler pazar ve pazartesi pozitif gördüm, fakat dün ve bugünhassas olmayan testler negatif gösteriyor. Bulunduğum ülkede kan tahlilide yapılmıyor açıkcası ne yapacağımı hangi teste inanacağımı şaşırdım. Buraya konu açtım kimse cevapta yazmadı. 🤷🏼‍♀️

Merhaba hanımlar;
Reglime 2 gün kala ultra hassas test yaptım ilk idrarımla fotoğraflarını ekleyeceğim, hafif bir lekelenmem var. Ovülasyon tarihim 11 kasım en son regl tarihim 27 ekim. İlk idrar ile ultra hassas yaptığım 2 test pozitif çıktı, biri dijital diğeri first response markası en hassas değeri bile ölçen ondada cok soluk bir çizgi vardı, fakat aynı günün akşamı farklı 3-4 test yaptım hepsi negatif bu neden olabilir? Kimyasal gebelik mi yaşadım sizce.
2. Resimde sanki silik birşeyler var ? Yani ben dikkatli baktığımda bunu görebiliyorum?

2. Resimde sanki silik birşeyler var ? Yani ben dikkatli baktığımda bunu görebiliyorum?
Evet o ve pregnant yazan test pozitif göstermişti soluk çizgi vardı, ertesi sabah emin olmak için ilk idrar ile fakat hassas olmayan test yaptım negatif çıktı ve pazertesi lekelenmem başlamıştı, çok çok açık kahverengi bugün bundan eser yok. Reglimde başlamadı bugün başlaması gerekiyordu. Ama hassas olmayan testler negatif gösteriyor. Ne yapacağımı şaşırdım ben 🤦🏼‍♀️

Evet o ve pregnant yazan test pozitif göstermişti soluk çizgi vardı, ertesi sabah emin olmak için ilk idrar ile fakat hassas olmayan test yaptım negatif çıktı ve pazertesi lekelenmem başlamıştı, çok çok açık kahverengi bugün bundan eser yok. Reglimde başlamadı bugün başlaması gerekiyordu. Ama hassas olmayan testler negatif gösteriyor. Ne yapacağımı şaşırdım ben 🤦🏼‍♀️
Sanırım Türkiye de yaşamıyorsunuz.
Yarın sabah ilk idrar ile bir test daha yaparsanız belki doğrularsınız. Kontrol için doktora görünün 🥹 Çok geçmiş olsun

Maalesef testler hatalı çıkabiliyor, ben de 1 kere yaşamıstım. Kimyasal gebelik olsaydı kanama yaşardınız diye biliyorum. Bence bekleyin adet geçince sabah deneyin.

Sanırım Türkiye de yaşamıyorsunuz.
Yarın sabah ilk idrar ile bir test daha yaparsanız belki doğrularsınız. Kontrol için doktora görünün 🥹 Çok geçmiş olsun
Evet maalesef ingilteredeyim ve burda kan testine gerek duymuyorlar gebelik testi pozitifse hamilesindir diyip 3.ay’a randevu veriyorlar bu yüzden emin olamıyorum hiçbir şeyden 🤦🏼‍♀️

Evet maalesef ingilteredeyim ve burda kan testine gerek duymuyorlar gebelik testi pozitifse hamilesindir diyip 3.ay’a randevu veriyorlar bu yüzden emin olamıyorum hiçbir şeyden 🤦🏼‍♀️
Canım sen biraz daha bekle belki geç döllenme olmuş olabilir. Test hatalı olabilir .🤔 kendini strese sokma tavsiyem reglin geçtiyse yarın bir test daha yapman. Kimyasal gebelik öyle kısa süreli kanama yapmıyor normal regli gibi oluyorsun. Beta değerinde hemen kimyasal yaşadığın gibi düşmüyor gün gün sıfırlanıyor. Bu yüzden kimyasal gebelik yaşamış olsan ilk test hamile olarak göstermişse bir kaç gün daha gösterirdi. İlk resimde 1 pozitif - 1 negatif var , pregnat yazan da da silik 2. Çizgi var. Dediğim gibi testi tekrarla kendini strese sokma. Güzel haberler alman dileğiyle 😍💐

Ne saçma şeymiş ki o, sanki testler garanti sonuç veriyor da. 10’larca test yapmışımdır ama 1 kere hamilelik olmamasına rağmen pozitif cıkmıstı, ancak bunun dısında hep doğru cıktı, yanılma payı maalesef az da olsa her zaman var. Dijital olan testi hiç kullanmadım ben , belki onun da hata payı yüksektir. 3 hamilelik yaşadım ama lekelenme ya da yerleşme kanaması hiç olmadı , bu sebeple lekelenme ne manaya gelir bilemiyorum.

Her testin hassasiyeti farklı. Betan henüz düşükse diğer testler algılamamış olabilir. Gotoğraftaki 3 testte de gebelik gözüküyor bence kan ver

Her testin hassasiyeti farklı. Betan henüz düşükse diğer testler algılamamış olabilir. Gotoğraftaki 3 testte de gebelik gözüküyor bence kan ver
Peki sizce pazartesi gününden beri yükselmiyor olup 25ml algılayan testlerde cıkmaması normal midir? Bu yukarıdaki testler 10ml ve altını algılayabiliyordu.

Canım benim beta 50 ikrn 25ml algılayan testte negatif çıkmıştı
Testlerde negatif görüp reglisi 5 gün geçtiği halde anca kanda pozitif olanları duymuştum gerçekten 🤦🏼‍♀️ pazartesi salı açık renkli kahve lekelenmem oldu başıma gelen bir şey değil bugün tık yok 🤷🏼‍♀️

Merhaba hanımlar;
Yaa aynisi benim basima geldi. Benim 1 gun gectikten sonra positiv geldi ve cok sevindim. Aile doktorumu aradim kan testi icin. Bugun tam kan testi vermeye gidiyordum ki hafif karin agrisi ve lekelneme oldu. Ben de once yerlesme kanamasi mi diye dusunurken diger cleablue dijital testini yaptim ve tam iki gun sonra yapmis oldugum test negatif sonuc verdi. Cok sasirdim… yarin kan testim de cikar ama cok umitli degilim acikcasi.

Merhaba hanımlar;
Merhaba hanımlar;
Ayni soru var kafanda gercekten. Iki gun arayla yaptigim clearblue testlerim biri pozitif diger negatif. Regli tarihinden iki gun once yaptigim test positiv, regliden 1 gun sonra yaptigim test negatif cikti. Cok sasirdim. Ben bir de bugun kan vermeye gitmistim o kadar guvendim yani teste…acaba uretim hatasi fln mi oldu :) cunku yakin tarihlerde yapmisiz testleri. Ben kanada’da yasiyorum ve amazondan almistim testimi. Sizin ne oldu son durumunuz?

Ayni soru var kafanda gercekten. Iki gun arayla yaptigim clearblue testlerim biri pozitif diger negatif. Regli tarihinden iki gun once yaptigim test positiv, regliden 1 gun sonra yaptigim test negatif cikti. Cok sasirdim. Ben bir de bugun kan vermeye gitmistim o kadar guvendim yani teste…acaba uretim hatasi fln mi oldu :) cunku yakin tarihlerde yapmisiz testleri. Ben kanada’da yasiyorum ve amazondan almistim testimi. Sizin ne oldu son durumunuz?
Merhaba biraz geç gördüm ama regl oldum bu olaydan sonra, clearblue’nun ultra early testinin yanılma payı aslında çok düşük, diğer testte first reponse dünyaca en ünlü güvenilir test aslında. Ben dayanamayıp erken yaptığım için kimyasal gebelik yakaladım 🤦🏼‍♀️ siz siz olun regliniz en az 3 gün gecikmeden test yapmayın. Kimyasal gebelik çok sık olan bir şey çünkü, erken yaptığınızda o hormonu yakalıyorsunuz ve hayal kırıklığına uğranıyor boş yere. Bu ay regl’im gecikmeden test yapmayı asla düşünmüyorum. Gebelik varsa zaten kendini belli edecektir regl gecikmesi ile.

X