• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poyraz mi yiğit mi kızlar iki isim arasında kaldk

Hangisi olsa ?

• Poyraz

OY: 20 35,1%
  • Yiğit

OY: 37 64,9%

• Ankete Katılan
    57

Justholdme_

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
519
127
18
32
Oglusuma uzun zamandir isim arıyordum ve sonunda eleyerek iki isim arasında karar kıldık
Poyraz mi yiğit mi kızlar
Poyraz olrsa yanina ege ismi nide koymayı dusundk yada tek isim kalacak yiğit olursa da efe ismoni yanına koymayı dusundk yada buda tek kalacak :)

Poyraz ı benim nişanlımda istiyor. Poyraz olacak diyor ama ben sanki çocukların isimleri karakterlerine yansıyor diye düşünüyorum. Poyraz asi mi olur acaba diye bilemedim yani ama poyraz daha güzel.

Poyraz ı benim nişanlımda istiyor. Poyraz olacak diyor ama ben sanki çocukların isimleri karakterlerine yansıyor diye düşünüyorum. Poyraz asi mi olur acaba diye bilemedim yani ama poyraz daha güzel.
Bende o yönden tereddüt yasadm ams çevremde Poyraz isminde kişiler cok ılımlı sakinlerdi hep. Vlla bu isim konusuna karar vermek gerçekten cok zormus

Poyraz isminde bir erkek çocuğu tanıyorum
Yaramaz sıcak kanlı ama laftan anlayan bir çocuk.

Yiğit isminin söylenişini çok zor ve kaba buluyorum ama aslında o da güzel.
poyraza oy vereceğim sanırımmm...

Oglusuma uzun zamandir isim arıyordum ve sonunda eleyerek iki isim arasında karar kıldık
Poyraz mi yiğit mi kızlar
Poyraz olrsa yanina ege ismi nide koymayı dusundk yada tek isim kalacak yiğit olursa da efe ismoni yanına koymayı dusundk yada buda tek kalacak :)
Hayırlı olsun cnm :) bende oğlum olursa yiğit Alp koyucam. Efeyle yiğit aynı anlamda zaten

oyumu Yiğit den yana kullandım. eşimde poyraz isimini istiodu fakat karaktere yansır isim diye istememiştim.

Back
X