Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Poyraz efenın odası

manyak olmuş yhaaa
allah sağlıkla içinde uyumasını nasip etsin.
biraz da yaramalık yapıp yorsun seniii
rabbim damatlığını da gösterir inş
sana da hayırlı kolay doğumlar canım

manyak olmuş yhaaa
allah sağlıkla içinde uyumasını nasip etsin.
biraz da yaramalık yapıp yorsun seniii
rabbim damatlığını da gösterir inş
sana da hayırlı kolay doğumlar canım

TESEKKUR EDERIM CNM GIR CIK GIR CIK ESKITTIK DAHA POYRAZ GELMEDEN

Avızemıze ozellıkle cok ugrastık

yatak odasını kople annem aldı zaten saolsun

kocısım ogluma avıze yaptım dıye ortalıklarda hava atıyoooo

Biz tayinciyiz 3 ay sonra başka şehire gidiyoruz diye odasını hazırlamadım, kalan kıyafetlerini de gidince alıcam 5-6 takım aldım zıbın falan
aç bak- aç bak aklım gidiyor daha şimdiden
e sen daha da haklısın
sanırım deliyiz biz kızlar:27

miz miz tebrik ederim.. dügün hazirliklari yaptigin zamanlardan hatirliyorum seni yakinda da bebegini kucagina allacaksin senin adina cok sevindim. Darisi basima insallah.

miz miz tebrik ederim.. dügün hazirliklari yaptigin zamanlardan hatirliyorum seni yakinda da bebegini kucagina allacaksin senin adina cok sevindim. Darisi basima insallah.

tesekkur ederım cnm demı nerden nerelere geldık dugun dernek derken sımdı bebek hazırlıkları

ALLAHIM tez zamanda sanada ıstedıklerını nasıp etsınnnnnnnnnnnnnnn

odanız çok güzel olmuş.inş iyi günlerde büyütürsünüz bebeğinizi.bende 30.haftamdayım.mobilyamızı aldık aksesuarlar kaldı.avizeyi kendimiz yaptık demişsiniz.tarif edermisiniz

odanız çok güzel olmuş.inş iyi günlerde büyütürsünüz bebeğinizi.bende 30.haftamdayım.mobilyamızı aldık aksesuarlar kaldı.avizeyi kendimiz yaptık demişsiniz.tarif edermisiniz

cnm su kalın zıp zıp balonlar varya onlardan aldık sısırdık ıstedıgımız boy
sonra orgu ıpını tutkalladık ve balonun etrafına sardık
daha sonra kuruttuk 3 gun kurudukdan sonra balonu patlattık alt kısmını kestık duy taktık susledık oldu cnm zaten kk var yapılısı

bebek odası ıcın avıze yapımı yaz cıkar cnm ayrıntılı yazar orda

güle güle yatsın uyusun büyüsün inşallah, bende özene bezene hazırladım daha bş defa yatmadı benim sıpa, nasıl alıştırıcam bilmiyorum

cnm 5,5 aylık, gece çok sık uyanıyor, memede uyuyor diyebilirim sabaha kadar, o yüzden yatmadı hiç, meme bağımlılığı bitene kadar da yatmaz sanırım

cnm 5,5 aylık, gece çok sık uyanıyor, memede uyuyor diyebilirim sabaha kadar, o yüzden yatmadı hiç, meme bağımlılığı bitene kadar da yatmaz sanırım

zaten cnm en az bır yasından once yatmıyorlar yaramazlar

bende o yuzden kucuk besık aldım en az 6 ay yanımda yatırcam sonra yatarsa odasına alırız arada sırada yatırsak belkı alısırlarrrrrrrr

MAŞALLAH cok güzel olmuş mızmız ALLHIM sagsaglım odasında oyumak buyutmek nasip etsin İNŞALLAH daısa bizim başımıza olsun İNŞALLAH amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…