Sivilceli Ciltler Power Perfect Pore Sivilce ve siyah nokta temizleme makinesi ve cilt bakım seti

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

hacerx70

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
326
54
323
36

Arkadaşlar ben bu ürünü yeni sipariş ettim ama internette kullanıcı yorumlarını aradım bulamadım.Acaba aranızda kullanan varmı ,siyah noktaları temizlenmesinde artık kremlerden bıktım sürekli temizlemezsem tekrar oluyor tamamen kurtulamıyoruz.İnternette gezinirken bu makineyi gördüm ve hemen aldım daha elime geçmedi ama inş faydası olur aranızda kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorumm...
Power Perfect Pore Sivilce Temizleme ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
-Yüzdeki sivilce oluşumunu engeller, cildi temizler, rahatlatır.
-Gözenekleri açar kan dolaşımını arttırır, yaşlanmayı engeller
-Görevleri farklı 4 farklı başlığa sahiptir.Temizleme,Peeling, Masaj, Kara nokta çıkarıcı
-2 adet kalem pil ile çalışır(kalem piller kutu içeriğine dahil değildir)
:126::18:

hiç kullanan yokmu yaa gelinceye kadar meraktan ölecem sürat kargoyla gelicekmişş hala gelmedi 3 gün olduu yaaa...:18:

Buna benzer başka markalı bir set almıştım ama eve getirip denediğimde motorunun çok zayıf olduğunu farkettim. Kullanamadım çünkü yüzüme değdirsem fırçalar dönmüyordu, geri de götüremedim öylece kaldıydı.

Sonra yuvarlak kabak lifi aldım aktardan. Aynı işi görüyor ve sadece 3 tl idi :)

Eğer bundan alacaksan motor gücünün iyi olup olmadığını kontrol et derim.

Son düzenleme:
kızlar ürünüm geldi bi defa kullandım arkadasın dediği gibi motoru biraz zayıf sayılır hatta bu nasıl temizlicek böle dedim bi fırcası var ona cok az temizleme losyonu vardı onu sıktım yüzümü ıslattım onla yüzümü peeliing yapar gibi fırçaladım sonra sünger olan yeri taktım 4 aparatı var bu arada sonrada siyah noktaları ceken aparatını taktım yüzümdeki gözenekler açılması için bide sicak su kaynattım başıma bi havlu kapayıp yüzümü iice terlettim sonrada siyah noktalara o aparatla yüzümde gezdirdim pek emin olamadım cektiğine cünkü normalde kendim sıktığımda siyah noktaları böle kuru bi sekilde sarı sarı cıkıyo ama bu aletle sanki yavaş yavaş temizlio cünkü errtesi gün yüzümde gözeneklerde sanki sarı tüy gibi incelmişbi sekilde cıkıyodu sürekli yaparsak belki faydası olur ama kesin cözüm gibi durmuyo ama temizlik ürünlerinden daha ii temizlio hemde yaparken keyifli üşenecek bişey değil yani ben uzandığım yerden yüzümde gezdirerek yaptım biraz uzun oldu yorumum ama böle iştee...

Arkadaşlar ben bu ürünü yeni sipariş ettim. 2 adette duracell kalem pil aldım. Bir arkadaşın dediği gibi motor gücü hiç iyi değil. 5 dk. Sonra sanki pil bitmiş gibi yavaşlıyor. Siyah noktaları da çektiğini söyleyemem. Açıkçası pek memnun kalmadım.

evet aynen bende de oldu. Koskoca google arama motorunda bundan başka ürün tanıtımı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…