Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Postiş,çıtçıt,kaynak hakkında bilgilendirir misiniz?

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
0
Diğer
Biraz cahilim bu konularda.Arkadaşlar burda yakın arkadaşım yok.Herkese fikir danışmaktansa size sormak istiyorum.Saçlarım döküldüğü için mecburen boyunu kısalttım hatta uçlar yine kendi aleminde ama daha fazla kestirmem imkansız.Röfle yada balyaj attırmak istiyorum uçlarda kaldı dipler geldi.Ama saç zaten kısa şimdi kaynak yaptırmayı düşünüyorum yada çıtçıt herneyse.İşlem nasıl oluyo ne kadara mal oluyo benim ne yapmam gerekiyo ne diycem,bana biraz yardımcı olurmusunuz.hiçbirşey bilmiyorum.tek yapmak istediğim çene hizasındaki az görünen saçlarımı omuz altına indirmek ve dolgun görünmesini sağlamak.ayrıca saçların bakımı nasıl oluyor sürekli takıp çıkarmak gerekiyomu.

Bir kuaför saçlarınızı 45 dakikada uzatıyoruz diyor..Ben de bi işlemin kısa sürede yapıp bitmesi bana cazip geliyor..

Konuyu bu bölüme açtım çünkü bir an önce cevap almak istiyorum pazartesi halledicem bu işi ama inş sizin yardımınızla..

aslında bize sorana kadar topiclere baksan daha verimli olurdu.

kaynak falan kesinlikle yapma saçların dökülür baya,bakımı zor ve kaynak belli olur.her yönüyle çok kötü kullanan hiç bir arkadaşım memnun kalmadı.

çıtçıt takabilirsin ama.bilen biriyle git al gerçek saç olmasına kaliteli olmasına dikkat et.

gündüz takarsın gece çıkarırsın zaten kullanımı basit,çok fazla dökmez.

çıt çıt almanı tavsiye ederim. Bir arkadaşım var saçları çok seyrek çıt çıt kullanıyor hiç belli değil çok hoş duruyor. Hangi ildesin Ankara'da isen sana bir yer tavsiye edebilirim. Yanlız çıt çıt alırken adet adet almayında tek sıra halinde alın takması rahat. Fiyat olarak gerçek saç olanlar beşyüz ytl bulur. Saçını boyatıyorsan mutlaka gerçek saç almalısın çünkü diğerleri boyaya gelmez.

topiclere bakmayı akıl edebildim illaki ama benim için yeterli bilgi bulamadım ben pek birşey bilmiyorum dediğim gibi..

500 tl bana da baya fazla geldi çokmuş ya ama dediğin gibi gerçek saçı tercih ediyorum ben de.peki benim saçlar hafif dalgalı düz yada dalgalı çıtçıt saç farkedermi bu 45 dakikada saçlarınızı uzatıyoruz demeleri kaynak saçtanmı bahsediyor.kullanabilirim inş taktığımda görünmez göründüğü zaman çirkin duruyor

Son düzenleme:

Dalgalı çıt çıt görmedim belki de vardır. Ben düz aldım benimde saçlarım dalgalı kuaförde fönletip öyle takıyorsun. Zaten ben çıt çıtı kendim takmayı beceremiyorum. Kuaföre taktırıyorum tabi ona da ayrı ücret veriyorsun. Fön 5ytl ise 3ytl de takma parası veriyorum. Ben çıt çıtlı saçı üç gün kullanıyorum. Yani o çıt çıtlarla yatıyorum

oo süper bi haber tam benlik ben bir hafta da yatarım o zaman sadece düz mü oluyor işte bunu bilmiyodum bakın sorduğum iyi olmuş düzleştiriciyle yaparım ben de takarım ama işte röfleler falan kayar birbirine girer bi cesaret gidip alabilsem şunu ozaman az çok biliyorum şimdi tşkler canm çok yardımcı oldun inan yarın kuaförüme sorarım o da tavsiye eder nerden alacağımı pazartesiye kadar halletmem lazım

Çıt çıt zor iş bence yaptırma

Ultra uçlu boncuk kaynak yaptır,doğal saç olmasına dikkat et en az 1 yıl kullanırsın...

Çıt çıtlarda zamanla yıpranma oluyor fön boya vs. işlem gördükçe sürekliyeni saç almak zorunda kalıyorsun kullandım biliyorum.

Ayrıca doğal dalgalı çıt çıtta-boncuk kaynak modelleride var istediğin tarzda ve renkte alabilirsin.

boncuk kaynak nasıl oluyo bunların da çok çeşitleri var içinden çıkamıycam

peki çıtçıtlar için bi bakım yapamıyomuyuz sonuçta fön çektiğimiz kendi saçımıza normalde de bakımını yapmamız gerekiyo.

ben 1 yıldan fazla uzun vadede kullanmak istiyorum ve çok zahmetli uğraştıran birşey işime yaramaz çünkü ben uğraşamam,zamanla bıkarım

benim tepe bölgesi azaldı baya şakaklar da biraz.o kısımların iyi görünmesini istiyorum boşa para verip kenara koymak istemiyorum

benim tepe bölgesi azaldı baya şakaklar da biraz.o kısımların iyi görünmesini istiyorum boşa para verip kenara koymak istemiyorum

canım sana tavsiyem heleki sacın azsa cıtcıtla ugrasma

onları tak cıkar ayrı bır dert. ama ki kaynak yaptırırsan kullanımına baglı
3-4 ayda bir cıkarttırıp bakımını boyasını yaptırıp tekrar taktırırsın.

cıt cıta da bakım yapmak zorundasın

egerki çok ugraslı birşey ıstemıyorum diyorsan kaynak en iyi çözüm...

boncuk kaynagı netten arastır videoları falan var onları seyret net sekılde birşeyler olusur aklında

ben evelgun cıtcıt baktım 4 parcası 90 lıraydı ama saclar30 lu 40 lı kadınların saclarıydı yani tiksindim ama soylemedımsatan cocuga aralarda beyazlar bıle vardı orjınal oldugunugostermek ıcın boyanmamıshalınıgosterdı cok ıgrenctı bılmıyorum ne yapıcam 15yasındakıkızların sacları mesela süper gucluve guzel oyle bulursam alıcam yoksa bu sekılde nınemın sacı gıbı tövbe tövbe. bır de baskasının sacı zaten sac da benı ıgrendıren bır sey. sımdıye kadar hep sahte plastık sac taktım. sanırım yıne plastık alırım.
ama konu sahıbı arkadas senın saclar cok seyrekse kekık suyu vs bakımlar yap hep ve cıtcıt degıl de boncuk kaynakyaptır boncuklar görunuyor bazen ama gene de ıyıdır hıc yoktan ıyı yani benım de saçlar cokaz ınce tellıve yıpranık. ne yapalım yaptırcaz bırseyler sıkma canını boncuk kaynakyaptır gec bır bayan vardı her gun kuafore gıdıyorum dıye yalan sıkıyordu aylarca ınanmıstım ta ki dibınde boncuklarını gorene kadar . servısteydım ve arkasında oturuyordum ancak aylar sonra gördum yani. boncuk ıyıdır.

peki sahte saç nasıl görüntü olarak seni tatmin ettimi canm? olmazsa öyle kullanırım ben de tiksinirim ozaman ya.annem de bugün dediki,artık diri saçımı ölü saçımı bilmezsin takarsın kafana

canm saçlarım çok seyrek değil ama tepesi azaldı hani toplayınca falan yapışıyor kafama.azlığı falan göze batmıyor öyle ben kimseden öyle bi tepki almadım en azından ama işte yazın çok döküldü saçlar baya azaldılar yerine çıkarmı yada çıkıyormu bilmiyorum.anca kendine geliyo.uçlarında yıpranmışlık çok şuanda.hatta çıtçıt yada kaynak işini halledebilsem biraz daha kestirecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…