Biraz cahilim bu konularda.Arkadaşlar burda yakın arkadaşım yok.Herkese fikir danışmaktansa size sormak istiyorum.Saçlarım döküldüğü için mecburen boyunu kısalttım hatta uçlar yine kendi aleminde ama daha fazla kestirmem imkansız.Röfle yada balyaj attırmak istiyorum uçlarda kaldı dipler geldi.Ama saç zaten kısa şimdi kaynak yaptırmayı düşünüyorum yada çıtçıt herneyse.İşlem nasıl oluyo ne kadara mal oluyo benim ne yapmam gerekiyo ne diycem,bana biraz yardımcı olurmusunuz.hiçbirşey bilmiyorum.tek yapmak istediğim çene hizasındaki az görünen saçlarımı omuz altına indirmek ve dolgun görünmesini sağlamak.ayrıca saçların bakımı nasıl oluyor sürekli takıp çıkarmak gerekiyomu.
Bir kuaför saçlarınızı 45 dakikada uzatıyoruz diyor..Ben de bi işlemin kısa sürede yapıp bitmesi bana cazip geliyor..
Konuyu bu bölüme açtım çünkü bir an önce cevap almak istiyorum pazartesi halledicem bu işi ama inş sizin yardımınızla..
Bir kuaför saçlarınızı 45 dakikada uzatıyoruz diyor..Ben de bi işlemin kısa sürede yapıp bitmesi bana cazip geliyor..
Konuyu bu bölüme açtım çünkü bir an önce cevap almak istiyorum pazartesi halledicem bu işi ama inş sizin yardımınızla..