POSTACININ KARISI KAPIMA KADAR GELDI COK SASKINIM

Size sorup fikir almak istedim. Nasil haraket edecegimi bilemedim haklisiniz zaman kaybetmemem lazim.
Sizde haklısınız insan şok yaşar böyle bir durumda.ama siz masum olduğunuzu bildiginize göre soğukkanlı olmalısınız. Gerçekler ortaya mutlaka çıkar merak etmeyin ve boşuna telaş yapmayın.

bu ne saçma karışık bir iş böyle
bana dolandırıcılar gibi geldi
eşine söyleyemez para koparırız diye düşünüyorlar bence
günahları boyunlarına

esinizle konusun birlikte hareket edin saklamayın bu durumu postacıyla gorusun hatta adamın haberi yoktur bile kadın da alakalı bir sıkıntı var kapıya dayanmasından belli olay cıkartmak ve korkutmak istenmis gibi geldi

sen evini ara eksik gedik var mı? dolandırıcı veya hırsızdır bunlar...

Sakin postaciyi aramayin aksam esiniz gelince sakince anlatin .

Konusmalarinizida inceleyin oyle bi yazi var mi ?
Aksamda esinizle birlikte karakola gidip sikayet edin .

Ben daha cocujtum ailemin basina boyle salak bisey geldi . Para koparmak icin iftira attilar parayi alamayinca ozaman ev telefonu dokumlu gelirdi faturayi alip kimle konusulmussa arayip iftira attilar .

Ev telefonuna kayit cihazi alindi kadin telefonda herseyi itiraf etti ama savcilik kabul etmedi kaydi dava hala suruyo kadinin adresi belli ama adi sani yanlis oldugu icin hesapta bulunamiyo .

Vakit kaybetmeden karakola gidin lutfen bizimkiler iyi niyetle davranip cok gec gittiler darpta oldu hirsizliga bile kalktilar sonuc 0

Simdi heryerde kamera var ondan bile bulurlar

Sizin whatsup görümtünüzü başka bi tele kaydetip başka bi kadınla mesajlaşmış olabilir mi acaba aman Allah ım ne korkunç. Kocana bu durumu nasıl anlatacaksın ki yanlış anlayabilir. Kadın seni hiç dinlemedi mi yada kadın ordayken kocasını arasaydınız ay bende şaştım kaldım

Öff nasıl bir iş buu allahım işyerinizde bilgisayarınızda, watsap vep kullanıyorsanız sizin yerinize biri yazmış olabilirmi
acaba. Hey allahım ne dengesiz insanlar var.

Sahte whatsapp konuşması yapilan programlar var muhtemelen onunla yapılmış numaranız,resminiz tamamen orjinal gibi görünebilir bu programla..
Çıktı olması daha da bu düşünceye itti beni..
Mutlaka şikayette bulunun altından hersey çıkabilir!

Olay sabah 8 de olmuş, siz şu saate kadar hiçbir eylemde bulunmadınız mı? Ben olsam kadının suratına kapıyı çarpıp 155 i arardım. Yapmadığım birşey nedeniyle hayatımda hiç görmediğim bir kadın evimi bastı derdim. kapının önünde bağırmaya devam ederse zaten paşa paşa polis alır götürürdü. 21. yy da bir telefonun hack lenip içindeki hesaplardan yazışma yapılması filan kolay artık. Ayrıca madem kocanızı bekleyip rezillik çıkaracaktı neden çıkarmadı da gitti? burada size kim akıl verebilir ki, sizin başvuracağınız yer karakol bence vakit kaybetmeyin. hadi diyelim ki birisi yerinize adamın biriyle mesajlaştı, sizin maskenize bürünüp adamla buluşup ilişki yürütmedi ya alt tarafı 2 satırlık bi ekran çıktısıyla ev basmak nedir ya. endişe etmeyin eşinizle gidin şikayetçi olun

Evde olmadiginiz gun size gelen postayi su adrese birakin demissiniz ya onu watsaplami yazdiniz keske arasaydiniz hic yazili iletisime gecmeseydiniz.. Belki de o yazismayi gördü rahatsiz oldu içeriği degistirdi.. Gayet resmisiniz ama watsap daha ozele giriyor ya.. Eger watsaptan yazdiysaniz tabi..
Bi is var ama dik durun ...

%60 ihtimalle eşinizin eski eşinin işi
%40 ihtimalle dolandırıcık diyorum.

Her halükarda, suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçuyla yargılanmalarını sağlardım. En ağır cezayı alsınlar.

Bana nedense dolandırıcılık gibi gelmedi pek iftira atmaya çalışılmış gibi hissettim.

Tanımadığınız insanı neden içeriye alıyorsunuz, yapmayın böyle şeyler
Eşinize durumu anlatın ve hemen polise gidin
Dolandırıcılık olayı muhtemelen, para sızdırmak isteyeceklerdir

dolandırıcılık yontemi felan olmasın dikkat et bu ıhtimali de göz onunde bulundur yani kafanın bi yanında

çamur at izi kalsın demşler savcılıga basvur ve watsapp kayıtları dökümanlarını cıkarın gerekırse esın kötü olbılır bu durumda ona ıstınaden ıspatlaman lazım cok saçma geldi polis mi bu kadın ajanmı nasıl ondan onu bulup evi buluyor baya tecrubeli galıba zamanında kocası rahat durmadıysa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…