- 28 Şubat 2013
- 469
- 254
- 53
- 41
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
Inanin ne oldugunu cozemedim aklim durmus durumdaAy çok saçma bir durum gerçekten.
İlk aklıma gelen sizden para filan mı koparmaya çalışıyorlar acaba oldu...
Dogru diyorsunuz ama kadinin hiddetinden tirstim acikcasi. Benim soylediklerimi duymadi bile kendi cirkefliginden. Olmadi esimle beraber postaciyida cagirip dediginiz gibi yapalimKadın size eşinin telefonuna gelen mesajı direkt telefon kaydından ispatlasın sadece çıktı aldıysa nedenini anlamadığım şekilde düzmece olabilir.
Canım sana sürekli aynı insan mı geliyor kargo için?
Nasil birsey demeliyim sizce? Nasil bir iddia da bulunmaliyim?Kadın sızı mahalleye rezıl edecek gıbı duruyor.
O sebeble onlar bısey yapmadan haklarında suc duyurusunda bulunun
AminYok artık. Çok şaşkınım . Böyle bir şey mümkün mü? Eşinle hemen konuşmalısın Allah yardımcınız olsun.
Yok tazminat falan demedi. O kadar saskindim ki nerden buldu bunu bile sormayi akil edemedim. Eger iddia ettigi gibiyse kocasinin tlf.da gorduyse skstrip adresi almis olabilir burasi kucuk bir yerTazminat vs dedi mi
Yani bunu neden yapsın
Bir de sizi Nasıl bulmuş
Yani benim numaramı bulan asla evimi bulamaz mesela
ona nasil bakiliyor bilmiyorum.eski whastup yazışmalarınızı görebiliyorsanız bakın sizin telden mi yazılmış..kadın adresinizi nerden bulmuş?
Apartmani inletiyordu komsulara rezil olmayim diye aldimcidden ilginc bir durum. Keske eve almasaydiniz hanimefendiyi bagirmaya cagirmaya devam edersede polisi cagiracaginizi belirteseydiniz.
Evet hep o getirirCanım sana sürekli aynı insan mı geliyor kargo için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?