• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

POSTACININ KARISI KAPIMA KADAR GELDI COK SASKINIM

Hayat_buysa_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
469
254
53
41
Merhaba arkadaslar...

Bu sabah 08.00 civari kapi caldi baktim kapida bir kadin var kapiyi acar acmaz kadin ne o****lugumu ne namussuzlugumu koydu ama nasil bagiriyor. Dedim ki sen kimsin? Yanlismi geldin? Manyak misin?

Bana dedi ki " Sen beni tanimazsin ama Zafer'i iyi tanirsin" "Zafer kim?" dedim. " Salaga yatma postacini, oynasini tanimiyor musun? Dedi. :KK57::KK57::KK57: kadini iceri aldim ama nasil sok oldum, vucudum titriyor, algilayamiyorum. Bir yandan kadin saydiriyor ne diyecegimi bilemiyorum, olaya hakim degilim. Sonra kadinin saydirmalarindan anladim ki sahis bizim postaci, kargo teslimati yapan kisi. Calisirken kargo geldiginde teslimat icin kargo uzerinde ki numaradan beni arayan, ben de bazen ev de degilsem, "Kargomu suraya birakabilir misiniz" dedigim ve adini bile bilmedigimden telefonum da postaci diye kayitlidir kendisi. (Kayitsiz numaralara pek bakmadigimdan ev de degilsem ariyor ve kayitsiz diye acmadigim icin postaci diye kaydetmistim)

Adamla kargo muhabbeti disinda hic muhattap olmadim, olmamda. Ozetle kadin elinde pc ciktisi ile bir whatsaap goruntusu atti ustume baktim benim numaradan sahisa whatsaap resmine istinaden diye dusunuyorum " Cok yakisikli cikmissin, zaten seni begeniyordum" yazilmis. Postaci da gulme smileyi atmis ve gorusuruz yine demis :KK57::KK57::KK57:

Halen ne oldugunu anlamis degilim. Kadin beni rezil etti, binbir tehdit savurdu, kocan gelene kadar gitmem o da gorsun dedi. Yarim saat cemkirdikten sonra intikamim aci olacak dedi ve gitti.

Kadina kocasini posta disinda tanimam. Ben oyle birsey yazmadim. Ama goruntude yazilmis telefonuma baktim yok oyle bir yazisma. Cikti da o yazi 2 subat 2017 de yazilmis. Saat hatrimda degil simdi. Kadina anlattim dinlemedi bile beni saydirdi da saydirdi.

O tarihte yari yil tatilindeydik annemlerde. Cocuklar yazdi desem en fazla selam falan yazarlar. Oyun oynamalarina izin vermedigimden sifreyide bilmezler. Esim desen mumkun degil yazmaz ki zaten o tarihte yoktu. Annem ve babam akilli telefon bilmez.

Yani sadece boyle bir gonderiyi benim yazmam mumkun ama niye yazayim? Ve yazmadim.

Bu kadin kim bilmiyorum. Postacinin karisiyim dedi. Elinde cikti var boyle whatsaap tan yazilmis gibi cikti yaptirmak mumkun mu? Bir de yaptirdiysa bile neden yaptirsin? Kadini tanimiyorum.

Arkadaslar su an da o kadar notr haldeyim ki... Ne olan seylere anlam verebiliyorum, ne de ne oldugunu anlayabiliyorum. Esim biraz once geldi onunla da konusacagim. Ama boyle bir konu icin ne konusacagim onu da bilmiyorum. Belli ki bu kadin rahat durmayacak..

Ne donuyor sizce ve nasil cozerim ben bu durumu yoksa ortalik cok karisacak :KK61:

Kadın size eşinin telefonuna gelen mesajı direkt telefon kaydından ispatlasın sadece çıktı aldıysa nedenini anlamadığım şekilde düzmece olabilir.
Dogru diyorsunuz ama kadinin hiddetinden tirstim acikcasi. Benim soylediklerimi duymadi bile kendi cirkefliginden. Olmadi esimle beraber postaciyida cagirip dediginiz gibi yapalim

Çok ilginç.
Eşinize anlattın bence.
Yani kimseden saklamayın.
Dolandırıcı falan olmasın kimseye güven olmaz bu devirde.

Allah Allah nasıl olur bu ,çok ilginç gerçekten.esin inşallah anlayışlı biridir.bir de normal olan herkes eşine güvenir de böyle bir yazışmayi görünce onun da kafası allak bullak olabilir yani.insallah olmaz da.bu kadın olmadık şeyler yaparsa bir de.Botle bir görüntü nasıl alınabilir nasıl sizin numara böyle gösterilebilir önce onu arastirin

Kadın sızı mahalleye rezıl edecek gıbı duruyor.
O sebeble onlar bısey yapmadan haklarında suc duyurusunda bulunun
Nasil birsey demeliyim sizce? Nasil bir iddia da bulunmaliyim?

Yok artık. Çok şaşkınım . Böyle bir şey mümkün mü? Eşinle hemen konuşmalısın Allah yardımcınız olsun.
Amin :(

Tazminat vs dedi mi

Yani bunu neden yapsın

Bir de sizi Nasıl bulmuş

Yani benim numaramı bulan asla evimi bulamaz mesela
Yok tazminat falan demedi. O kadar saskindim ki nerden buldu bunu bile sormayi akil edemedim. Eger iddia ettigi gibiyse kocasinin tlf.da gorduyse skstrip adresi almis olabilir burasi kucuk bir yer

eski whastup yazışmalarınızı görebiliyorsanız bakın sizin telden mi yazılmış..kadın adresinizi nerden bulmuş?
ona nasil bakiliyor bilmiyorum.

cidden ilginc bir durum. Keske eve almasaydiniz hanimefendiyi bagirmaya cagirmaya devam edersede polisi cagiracaginizi belirteseydiniz.
Apartmani inletiyordu komsulara rezil olmayim diye aldim :(

Canım sana sürekli aynı insan mı geliyor kargo için?
Evet hep o getirir

Back