Post-itleri yanlış kullanıyormuşuz!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Post-itleri yanlış kullanıyormuşuz!

03/03/2016 10:24
Facebook'ta Paylaş

RADİKAL - Post-itler özellikle küçük notlarla çalışma alışkanlığı olan insanlar için hayati önem taşıyor. Ufacık kağıtlara ihtiyacınız olan bilgiyi yazıp duvara, panoya, ekranlara hemen her yere yapıştırabiliyoruz. Ancak post-itleri işkenceye çeviren bir şey var ki, durdukları yerde durmuyor ve zaman içerisinde kenarlarından açılıp havaya kalkıyorlar. Yok mudur bunun çaresi? Var elbet, doğru kullanırsanız post-itler asla böyle bir "başkaldırı" yapmıyorlar. Blog yazarı Martin Schapendonk olayı bizler için çok güzel açıklamış:

1. İnsanların %99'u postitleri bu şekilde aşağıdan yukarıya bir şekilde destesinden kopartıyor.

2. Bunun sonucunca post-it esneme yapıyor.

3. Ancak post-itleri destenin solundan sağına doğru bir hareketle kopartırsanız...

4. Post-it yapıştırdığınız gibi duruyor!

5. Fark ortada denemesi bedava!

http://www.radikal.com.tr/radikalist/post-itleri-yanlis-kullaniyormusuz-1521571/

E bunu düşünmek çok da zor olmasa gerek. Ben post it kullandığım zaman öyle çıkarırdım yoksa düşüyor sürekli.

Şimdilerde notlarım post itlere sığmayacak kadar uzun. Fosforlu kalemlerle badana yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…