• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Portbebe ne kadar kullanışlı?

Liz-zy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
424
320
103
kızlar ben bebeğime inglesina trilogy almayı planlıyorum onun setleri senelde puset ve anakucağı şeklinde. Portbebe istersek extradan almak gerekiyo ki portbebelerin fiyatları 1500-2000 arasında değişiyor. Eşim inatla portbebeye çok ihtiyacımız olucağını düşünüyo bebekle dışarı çıktığımda rahat rahat yatar bende otururum diyo... anakucağı malum 2 saatten fazla yatması önerilmiyo... ama 6 ayda bu kaç kez başımıza gelir sonra evde yer kaplar falan filan siz ne düşünüyosunuz?

kızlar ben bebeğime inglesina trilogy almayı planlıyorum onun setleri senelde puset ve anakucağı şeklinde. Portbebe istersek extradan almak gerekiyo ki portbebelerin fiyatları 1500-2000 arasında değişiyor. Eşim inatla portbebeye çok ihtiyacımız olucağını düşünüyo bebekle dışarı çıktığımda rahat rahat yatar bende otururum diyo... anakucağı malum 2 saatten fazla yatması önerilmiyo... ama 6 ayda bu kaç kez başımıza gelir sonra evde yer kaplar falan filan siz ne düşünüyosunuz?
Chicco trio sprint tavsiye etti bi arkadaşım onu aldık. Bebek arabasına monte edilebilen portbebe çok rahatlık dendi

canım ben Avusturya'da doğdum buyudum Türkiye'ye gelin geldim, bebeğin omurga gelişimi için 0-6 ay kesinlikle orda portbebe kullanılarak dışarda gezilir fakat TR'de herkes anakucağında kullanıyor ilk 6 ay kullanışlı gözüküyor fakat sağlıksız bir durum yaratıyor bebeğe. Portbebe+Anakucağı+Şase(6.aydan sonra kullanmak için koltuk) oluncada 3bin bandını kesin geçiyoruz oda dusunduruyor (ilk 6 ayda ne kadar gerekcek portbebe), koltugu portbebe olan travel sistemlerde de bariz kalite düşüklüğü var harici satılanlara göre bende araştırıyorum bi karar veremedim. Stokke, Joolz, Inglesina ,Quinny Bugaboo pahalı aletler fakat kesinlikle kumaş olarak portbebe rahatlıgı olarak hakkını veriyorlar. Kararsız kaldım bende portbebe harici olan bir araba mı almam yoksa portbebe olabilen bir araba mı bilemedim

canım ben Avusturya'da doğdum buyudum Türkiye'ye gelin geldim, bebeğin omurga gelişimi için 0-6 ay kesinlikle orda portbebe kullanılarak dışarda gezilir fakat TR'de herkes anakucağında kullanıyor ilk 6 ay kullanışlı gözüküyor fakat sağlıksız bir durum yaratıyor bebeğe. Portbebe+Anakucağı+Şase(6.aydan sonra kullanmak için koltuk) oluncada 3bin bandını kesin geçiyoruz oda dusunduruyor (ilk 6 ayda ne kadar gerekcek portbebe), koltugu portbebe olan travel sistemlerde de bariz kalite düşüklüğü var harici satılanlara göre bende araştırıyorum bi karar veremedim. Stokke, Joolz, Inglesina ,Quinny Bugaboo pahalı aletler fakat kesinlikle kumaş olarak portbebe rahatlıgı olarak hakkını veriyorlar. Kararsız kaldım bende portbebe harici olan bir araba mı almam yoksa portbebe olabilen bir araba mı bilemedim
Ben de stokkeyle inglesina trilogy arasında kalmıştım stokke için inglesinaya göre arabada fazla yer kaplıyo diye inglesina satın aldım katlaması kaldırması daha kolay ve baston puset niyetine de kullanıyo alan arkadaşım hafif olduğu için... portbebeyi de ondan alıcam inşallah. ana kucağı+puset şeklinde aldım türkiyede üçlü set satan pek yer yok trilogyyi

Ben de stokkeyle inglesina trilogy arasında kalmıştım stokke için inglesinaya göre arabada fazla yer kaplıyo diye inglesina satın aldım katlaması kaldırması daha kolay ve baston puset niyetine de kullanıyo alan arkadaşım hafif olduğu için... portbebeyi de ondan alıcam inşallah. ana kucağı+puset şeklinde aldım türkiyede üçlü set satan pek yer yok trilogyyi
Tek bir yer satıyor ilk kez denk geldim o da teşhir ürünü diye zannedersem veriyor E-bebek mağazası balgat taki adı üstünde trilogy yani 3 parça ama şaseyi sayıyorlar TRde.

Tek bir yer satıyor ilk kez denk geldim o da teşhir ürünü diye zannedersem veriyor E-bebek mağazası balgat taki adı üstünde trilogy yani 3 parça ama şaseyi sayıyorlar TRde.
E bebeğe baktım tek bi tane üçlü set kalmıştı ben bakarken o da kırmızıydı beylikdüzünde mi ne gösteriyodu stok bilgisinde düşünebilirsin hala satılmadıysa

merhaba :) şuan ben de bebek arabası arayışındayım ve inglesina trilogy bakıyorum da. aldınız mı acaba. ya da ne kullanıyorsunuz. tavsiye edebileceğiniz bi araba var mı

merhaba :) şuan ben de bebek arabası arayışındayım ve inglesina trilogy bakıyorum da. aldınız mı acaba. memnun kaldınız mı. anakucağı yatar vaziyette değil de otokoltuğu şeklinde tasarlandığı için rahat değil gibi yorumlar çok okudum da

merhaba :) şuan ben de bebek arabası arayışındayım ve inglesina trilogy bakıyorum da. aldınız mı acaba. ya da ne kullanıyorsunuz. tavsiye edebileceğiniz bi araba var mı
Aldım inglesina trilogyden çok memnunum ama portbebeyi almayın bence bizimki iki buçuk aylık şimdi büyüdükçe portbebede darlanmaya başladı

Aldım inglesina trilogyden çok memnunum ama portbebeyi almayın bence bizimki iki buçuk aylık şimdi büyüdükçe portbebede darlanmaya başladı

peki normal kendisi yatar vaziyete geldiğinde yenidoğmuş bebek için sağlıksız değil mi? kenarları filan açık çünkü. çok emin olamadım. şimdi benim bebem yaza denk geleceği için tatilde filan gezerken tozarken portbebe kolay olur rahat olur diye istiyorum aslında. çünkü anakucağı için de otokoltuğu olarak tasarlandığı için inglesinanın, yatar vaziyette olmuyor çocuk rahat etmiyor diye yorumlar okumuştum. ne kadar doğru

biz oğluma baby2go nun eski tip klasik modellerinden almıştık hani şu 3 kademeli düz yatan yaslanan ve oturan modeller.. ayrıca puset almıştık (ben puset diyorum ama sanırım siz ona ana kucağı diyorsunuz hani bebeklerin yeni doğduklarında içine kondukları korunaklı daha minik arabaya söküp takılan şey :) her neyse.. onu da arabanın rengiyle aynı aldık takım gibi olmuştu.. ayrıca bi de altı demirli sallanan düz yatmasını sağlayan ana dizi almıştık, annem evde mutfakta falan yanında durur bunda yatar demişti.. velhasıl oğlum doğdu dr. kesinlikle pusete yani anakucağına izin vermedi omurga gelişimi için hiç iyi değilmiş.. aynı dönem göreümcem de doğurdu o da başka şehirde ona da dr.u çok kızmış, içine destek minderlilerden almıştık ekstra doldurmuştuk falan yok olmazmış bebek düz yatacak dedi 1 yaşına kadar yastık bile kullanmadık hatta.. bu sefer de bebek arabasının düz moduna koyalım dedik inanır mısınız nerdeyse 6 aylık olana sıpa o arabaya binmedi kesinlikle yatıramadık:KK70:araba da bi süre yattı:işsiz: sonra arabada neye koycaz ki dedik başka çocuklu bir aileden öğrendik portbebe altındaki demirlerden kemerle arabaya bağlanıyormuş zaten ilk 6 ay bu pusete konmaz dedi onlar da kaldı ki oğlum onda da durmuyordu darlanıyordu..biz de öyle yaptık arabaya bağladık dışarda da genelde kucağımda gezdi zaten dışarı çıkınca 3 saat dışarda dursak bunun kafadan yarısı emzirme odasında geçiyordu:KK70:amaaan anliycağınız bebek ne derse onu yapıyosunuz istemediği bir şeye yatıramıyorsunuz..evde de sürekli ana dizindeydi orda uyuyordu 10 aylık olana kadar..
şimdi ben bebeğimde doğmadan araba almayacam bu sefer sling alıcam abisine benzer de dışarda kucağımdan inmezse bebeği giymek daha mantıklı:KK70:

peki normal kendisi yatar vaziyete geldiğinde yenidoğmuş bebek için sağlıksız değil mi? kenarları filan açık çünkü. çok emin olamadım. şimdi benim bebem yaza denk geleceği için tatilde filan gezerken tozarken portbebe kolay olur rahat olur diye istiyorum aslında. çünkü anakucağı için de otokoltuğu olarak tasarlandığı için inglesinanın, yatar vaziyette olmuyor çocuk rahat etmiyor diye yorumlar okumuştum. ne kadar doğru
Ya açıkçası yeni doğan bebekle zaten çok uzun süreli dışarı çıkmak istemiyceksin eğer mama vermeyi planlamıyosan çünkü her dk emmek isteyebiliyor ondan portbebeyi ben sadece evde kullandım çünkü dışarı çıkarken ana kucağını taşı arabaya yerleştir portbebe ağır bişey zayen hem bebek hem çantası hem arabası hem portbebe hem anakucağı indirmek mümkün değil portbebe anca yürüyerek çıktığın zamanlar için kullanışlı olur onu da ben pek yapmadığımdan sadece evde yatak gibi kullandım mutfağa geldiğimde salona geldiğimde vs şimdi 3 aylık olduk yakında da sığmıycak şimdi yatmıyo mesela darlanıyo içinde
Bu arada ana kucağı için 2 saatten uzun süre yatırmayın diyolr ama iki saat bile yatıramıyosun yeni doğduğunda

Back